Terhesség alatti magas kockázatú Hpv-vel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Lehet-e baja a babának emiatt? Sima szülés vagy csak császár jöhet szóba ilyenkor?
Csak csaszar!
Ha huvelyi uton szulod elkaphatja es az tuti halal. Uh csaszar!
Most aktív stádiumban vagy? Ha igen nagy a valószínűsége hogy az orvos programozott császárt csinál.
Ha nem, vagyis a citológiai keneted negatív, akkor sima szülés. Én mindhármat természetes úton szültem, szövődmények nélkül, problémamentes terhességgel. DE mint írtam a lényeg, hogy a citológiád jó legyen, ne legyen benne kimutatható a hpv. Nekem 2009-ben jött ki kb 1 év volt mire tökéletes citológiám lett azóta is az (kopp kopp). A gyerkőcöket 2012, 2014, és 2016-ban szültem.
Milyen baromságokat írtok már?!
Attól, hogy te hpv-s vagy simán szülhetsz természetes úton, nem kapja el a gyerek. Én is magas kockázatúval szültem kettőt természetes úton, és egyik doki se mondta, hogy gond lehet, és nem sztk-s dokikhoz járok.
Vagy hpv szemölcsökre gondoltok? Arról nincs infóm.
Jól írja az utolsó, szájüregi daganatot is tud okozni a hpv.
Az orvosod valószínű császárt fog javasolni.
Második vagyok. Akkor császár lesz úgy vélem. Nekem mióta "rendbejött". P1 és p2 leleteim vannak de hpv sosincs jelen, tehát nem aktív.
Hármas nem hülyeségeket írunk! Mivel ez a hüvelyben lévő fertőzés így a szülésnél elkaphatja, mint pl a streptococcust is. Még ha épp azt sem mutatja ki a kenet. Ami szintén alattomos és ha 1× már volt ilyene az anyának (bármelyik) és normális az orvos mert felvezeti a kartonra akkor néznek fül, orr, garat mintákat pl az újszülöttnél. Nekem mindháromnál így volt. És megnyugtatott mikor a gyerekorvos mondta, hogy negatív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!