38 hetes terhes vagyok, farfekvéses a babám aztmondták, hogy császárral lesz de seemmi vizsgála nem lesz már csak nst akkor most meg várják amig beindul a szülés általában, vagy mi a teendő?
valahol megvárják míg beindul a szülés!
főleg, ha első császárról van szó, a második császárnál nem szoktak várni, akkor általában a 38. héten megműtik a kismamát
barátnőmnek farfekvés miatt volt a 38. héten császárja, volt két ctg-n (az olyan, mint az nst), és nem voltak fájásai. A betöltött 38+3-on császározta meg a doki, nem várta meg, hogy beinduljon. De szerintem kérhette volna a dokit erre, szóval ha neked ez szívügyed, szerintem nyugodtan szólj a dokidnak.
Ő egy héttel előbb tudta meg a császár időpontját. Nekem is egy héttel előtte lett meg a császárom időpontja, megbeszéltük a dokival, szabad műtő, stb. szempontból.
En mar tudom egy ideje a csaszarom napjat,de Nalam az elso ket csaszar miatt lesz az.
Szerintem Neked is fognak mondani idopontot,mikor mesz legkozelebb orvoshoz?van fogadott orvosod?ha van Vele megbeszelheted,hogy varjatok meg mig elindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!