35+6 hetes kismami vagyok. Mikortól lehetek nyugodt ha beindul a szülés?
Betöltött 37.
De általában ilyenkor hiába tekintik a babát koraszülöttnek, gyakran már a tüdeje is elég érett. De betöltött 37 előtt azért nem árt vigyázni, jobb, ha utána jön.
Szia,
37. héttől. Én is mindig emiatt izgultam. Most itt ringatom a 12 napos babámat, aki 36+4-re született. Én csak kétpercesekkel mentem kórházba. Természetes úton szültem, és egy perig sem volt probléma. Az összes mérete nagyobb volt, mint a bátyjáé, aki időre született. Én végig éreztem, hogy hamarabb jön, és íme... De ne izgulj ezen! Könnyű szülést!!
Ilyenkor max pár nappal többet de gyakran semmivel, csak a 3 nap.
Egyébként ez a megérzés is vagy bejön vagy nem. Rokonom is biztos volt benne, hogy korábban fog jönni. A kiírt napon szült. Én biztos voltam benne, hogy túlhordom, az én babám is időre született. Egy másik ismerősöm azt érezte korábban jön, ő korábban is szült tényleg, nem is kevéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!