Ma voltam a nőgyógyászomnál, utoljára is mikor 33 hetesen voltam, már mondta, hogy 2 hettel nagyobb baba az atlagnal,2,5kg-ra becsulte. Ma pedig mar kozel 4kg es 56cm-re mondta a baba meretet. Volt igy valaki? Milyen a programozott császár?
Szia!Nekem szules elotti nap 3200grammra becsultek a kislanyomat masnap megszuletett 4160grammal es 58 centivel😄
En megtudtam szulni 170cm vagyok.
Az orvosod tudja mi a legjobb megoldas, gondolom azert o az orvosod mert bizol benne.
Konnyu szulest kivanok:)
3 eves kislany es egy pocaklako anyuja
Nekem szülés előtt 2 nappal 4190g-ra tippelték. 4160g-al 55cm-el született.
Első baba volt, én sejtettem, hogy császár lesz, lényegében attól függött, hogy tágulok e vagy sem. 40+6 voltam mikor indítottak 12 óra vajúdás után császár lett. Fej mérete alapján meg se tudtam volna szülni azt mondták. De szobatársam 4700g-os babáját simán megszülte, bár utána azért nehezen közlekedett első nap :)
Nagy átlagban nem a súly a lényeg, hanem, hogy anyuci odalent mekkora és mennyire tud tágulni.
Nekem pl nagy csípőm van túlsúlyom is van, még se tágultam... babám se szeretett volna lefelé menni.
Még ne könyveld el a császárt. Én inkább megszültem volna, mert a császár utáni felépülés... nekem legalábbis borzasztó... 4 hete volt, de még mindig nem vagyok a régi és a nehéz babakocsink miatt egyedül nem is tudom elvinni sétálni a lépcsők miatt.. nem lehet emelni... Én mindenképp megpróbálnám, megszülni a helyedben, úgy is figyelnek, ha gond van császár.
Minden esetre minden jót és könnyű szülést majd, na meg jó egészséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!