Hogyan tudok megszabadulni a védőnőtől?
Akkor szépen be kell sétálni és dachte nem kimenni a kapuba... mi olyan nehéz ezen,sőt a kapuba kiraknám az erre vonatkozó jogszabályt ami kitér arra,hogy amit csinál az nem jogszerű.
Levegőnek kell nézni és pont.ha nem.jelwntkezik be akkor ti "nem vagytok otthon".
Èn is szóltam előre a vèdőnőnek hogy ne jöjjön váatlanul mert nem fogom beengedni.hát hüledezett hogy ez nem így megy. Aztán elmagyaráztam neki hogy mi állatokkal foglalkozunk, az udvarra 7 kutya van kiengedve. Szóljon előre.
Na utána már kezdett mindenbe belekötni. Emeletes házban lakunk, hogy ő a babaszobába akar menni. Megmutattam már neki látta, tudja milyen. Az az emeleten van.
A földszinten is be van rendezve a kicsinek egy szoba, napközben lent vagyunk. De ő mindig fel akar menni. Múltkor már megkèrdeztem tőle hogy a 3 utcával arrèbb lèvő házaknál is ilyen sűrűn tart ellenőrzést ès kötekszik, mert ott aztán tènyleg lenne mibe belekötni. De oda nem jár ki ilyen sűrűn.
Nekem van ismerős a gyámhivatalnál, neki is mesèltem, azt mondta hogy ez nem normális amit csinál, jelentsem nyugodtan a felettesènek. Elsőnek neki szóltam, meglátjuk fog e változtatni.
Ennek a védőnőnek az az egy szerencséje van, hogy 1. nem ott lakom, 2. gyerekmentes vagyok. Ja, ez már kettő. :D
Amúgy elképeszt, hogy felnőtt emberek hogy nem képesek kiállni a saját igazukért.
18-as a kifejezetten karos dolgokat, mint a mèhszàjvizsgalat, igenis meg kell tagadni. Ne legyen mar az orvos az ùr.
Kerdező, èn jelentenèm ìràsban a felettesènèl az àrtónènit.
Szerintem oda jár a védőnő, ahol olyan okot lát, amiért érdemes kimenni párszor, hátha rajtakap valamin/tetten tud érni. De mégsem vagytok olyanok, akihez meg nem "mer" kimenni, mert ha talál, jelent valamit megkéselik/elkapják a gyerekeit/családját. Tehát javítható problémásnak lát titeket.. én elgondolkoznék miért lehet ez, elhiheted, hogy nem azért megy ki, mert unatkozik vagy kellemes társaság vagytok.
Tuti nem(feltétlen) rendetlenséget, hanem valami mást, furcsa táplálkozási szokások, nem szimpatikus neki a férjed, hallott valamit, bántalmazást sejt, vagy ilyesmi, mittudomén depressziósnak gondol vagy valami ezoterikus izé hívőnek tart, akármi, ami babafenyegető veszélyforrás lehet. Nem védőnő vagyok, de nekem is szokott rossz előérzetem lenni, nem szimpatikus valaki, hallok valamit és ha lenne lehetőségem, utána is járnék a dolognak. Ez van veletek is. Ha belegondolsz nem olyan durva, te is tudsz biztos olyan embereket mondani, akik mellé nem szívesen ültetnéd le a gyereked a buszon, mert "valami nem oké vele", annak ellenére, hogy van pénze és nagyobb gyerekei furcsa, ellenszenves ember. Elég csak a szülői értekezletre gondolnod, anyám mennyi "betegnek látszó" embernek van gyereke és velük kell felnőniük.
Hozzám is kijött amúgy a védőnő, elsőre elfelejtettem, hogy megbeszéltük, épp akkor mondták meg, hogy nem fejlődik megfelelően a gyerekem és totál kivoltam, káosz volt otthon, iszonyú kupi, 11 óra volt, feküdtem a kádban, hajat mostam leengedett redőnyökkel sötétben. Beengedtem azért, elmondtam mivan, aztán még kétszer jött szúrópróbaszerűen "csak épp erre járt", addigra már túlvoltam a sokkon és jó hangulatom volt, tiszta volt minden.. és többször nem jött. Aggódott. Normális embereknél elő szokott fordulni. Mondjuk az azért ijesztő, hogy neked ötleted sincs, mi miatt aggódhat, nekem egyből leesett és szégyenkeztem a kései fürdőért, ruhátlanságért, sötétségért, mikor fényes nappal volt. Kupiért pláne, de az persze evidens mindenkinek.
Nekem a fényevős éheztetett gyerek ugrott be, aki éhenhalt a minivillában. Ott is volt pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!