Ezt megtehetik?

Figyelt kérdés

Erős görccsel ébredtem tegnap reggel, és pikkpakk minden terhességi tünetem elmúlt.

Bementem az sztk-s rendelésre, hogy nem bírtam felkelni az ágyból, a halálomon voltam, nagyon görcsöltem, most is vannak enyhe görcseim, és vizsgáljanak meg.

Erre annyit vágott hozzám a szakorvos, hogy ennyi miatt nem fog megvizsgálni, nincs erre idejük (a váró üres volt), úgyhogy menjek haza, és jöjjek vissza a 12. hetin.

Este nem hagyott nyugodni, elmentem a sürgősségire, ott azt mondtam, hogy 1 órája kezdődtek az erős görcsök, és szivárog egy kis vér (rajtam kívül 2 ember volt), hát most teljesen le van terhelve a nőgyógyászati ambulancia, szülésre várnak, stb, nem fér bele az időbe.

Most ez tényleg komoly? Ezt megtehetik? Szerdán rendel a magánnőgyógyászom, miért kell várnom addig?

11+2 hkm

2022. szept. 27. 07:29
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
57%

Szégyen ez a sok rosszindulat ezen az oldalon, undorítók vagytok. Kicsit szálljatok már magatokba.

Erős görcsnél, első gyerekes anyukaként én is megijedtem volna, és addig mentem volna, míg meg nem vizsgál valaki. Szánalmas ez az ítélkezés amit műveltek. Sok besavanyodott némber.

2022. szept. 27. 23:33
 32/41 anonim ***** válasza:
17%

Figyi, ha csak labon bemesz, nem hiszik el,hogy ennyire faj.

Elhiszem, hogy ideges vagy, en is 18. Hetben vagyok:)

De azt szerettem volna mondani, hogyha en nekem gorcseim voltak (menstruacio alatt ) akkor nem tudtam meg az agybol se kikelni annyira fajt és akkor kellett hivni a mentot. Ugy foglalkoznak veled, mert tudjak, hogy kb otthon infuzio nelkul kiszaradnal és meghalnal.

Ha labon mesz be a surgossegire itt debrecenben 1-2 orat meg varnod kell mire eltudod mondani mi is a bajod.

Ezert ha tenyleg annyira faj és tenyleg nem birod hivd a mentot foglalkoznak veled agyat is kapsz. Mert ha tenyleg baj van, akkor jobb mielobb menni, mint keso legyen.

Feleslegesen ne hivd oket, ha nincs vérzés.

Mert utana nem vesznek komolyan.

Remelem tudtam segiteni.

Nyugodj meg , lehet az idegessegtol gorcsol!

2022. szept. 28. 14:24
 33/41 anonim ***** válasza:
71%
Azért jó odafigyelni a tünetekre. Én ma tudtam meg, hogy elhalt a terhességem. Nem az ügyeletre mentem, mert biztos elhajtottak volna. Csak egy picit görcsölt a hasam, nagyon picit, és elmúltak a terhességi jellemző tüneteim. Nem hagyott nyugodni. Elmentem magán úton ultrahangra, ahol kiderült, hogy nem csalt a megérzésem.
2022. szept. 28. 18:12
 34/41 A kérdező kommentje:

#33, sajnálom, nekem is ez volt hajszálpontosan :(

Annyira utálom, mikor azzal hintázzák be itt egymást, hogy a tünetek jönnek-mennek.

2022. szept. 28. 19:11
 35/41 anonim ***** válasza:
57%
Igen. Azt én is utálom. igenis jelenthet rosszat. Nekem vérzés sem volt. Egy kis barnázás sem. Csak a tünetek megszűnése, és egy ici-pici görcsölés ma. Ha ezzel odaállítok az ügyeletre, akkor kiröhögtek volna. Sajnálom, ami veled történt. akkor ezek szerint a terhességed sem maradt meg. Én csak 9 hetes vagyok, de valószínűleg már egy hete nem él. 2 hete még volt szívhang.
2022. szept. 28. 19:46
 36/41 A kérdező kommentje:

Én ugye így 11+3-nál mentem, állítólag már ő sem élt egy hete 😔 teljesen kikészültem lelkileg, úgyhogy jegyezzétek meg, a tünetek nem jönnek-mennek, hanem jelezhetnek bajt is.

Vér és görcs vetélésnél van, mikor a szervezet kidobja.

Elhalásnál nincs tünet.

2022. szept. 28. 19:51
 37/41 anonim ***** válasza:
70%
Sajnálom kérdező, őszinte részvétem. 😭 a sok rosszindulatú némberrel meg ne foglalkozz. Kitartást nektek
2022. szept. 28. 19:56
 38/41 anonim ***** válasza:
73%
Sajnálom, kitartást kívánok Nektek
2022. szept. 28. 20:23
 39/41 A kérdező kommentje:
Hiába húzzátok le a saját lelketek miatt a negatív élményeket is, a tények tények maradnak.
2022. szept. 28. 20:23
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy, kedves kérdező? Mikor műtenek? Én keddig kaptam haladékot, hogy magától megoldódjon a dolog. Ha addig nem történik meg, akkor előjegyeznek műtétre. (33-as)
2022. szept. 29. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!