Megteheti az iskola/osztályfőnök hogy kitiltja az
okosórákat az osztályból?
Figyelt kérdés
Volt egy komoly vitánk.több szülővel együtt mert nem engedik többet bevinni. Állítólag azért mert ezzel zavarják az órát meg lehallgatásnák számít ha hallgatjuk az órát? Azt hogy pl hogy felel a gyermekünk?
Abszolút egyetértek a tanárral és a döntéssel. Nálunk mobil se lehet bent náluk bekapcsolva ebéd végéig, pedig már nyolcadikosok.
2021. dec. 9. 23:03
2/39 anonim válasza:
Mi az, hogy hallgatjatok az orat? Ez komoly? Ezt ugy kell elkepzelni, hogy felhivod a gyereket az okosoran es oran végig megya hivas te meg hallgatod mit mond a tanar?
Ha ez tenyleg igy van, basszus, szerintem ertheto, hogy nem engedik. Iskolakban elvileg eleve nem lehet kepet, videot/hangfelvetelt csinalni.
Gondolj bele ez olyan, mintha mondjuk teged dolgozas kozben hallgatnanak, peldaul, hogy a birosagon vagy es egy targyalason vagy.
2021. dec. 9. 23:20
3/39 anonim válasza:
A tanárral értek egyet, illetve azzal, aki ellenzi, hogy mondjuk hallgassátok az órát. Bizalom a pedagógusok felé is jár.
Az már csak hab a tortán, hogy nem lehet felvételt stb csinálni engedély nélkül.
2021. dec. 9. 23:27
4/39 anonim válasza:
igen megtilthatja, gyerekem iskolajabol minden okos kütyü ki van tiltva, kizarolag kikapcsolt allapotban a taskabsn lehet.
2021. dec. 9. 23:48
5/39 anonim válasza:
Remélem ez troll kérdés. Bezzeg apám amikor tanított online és a gyerek beszolt neki a szülő meg se nyikkant. Az bezzeg nem gond ha a gyerek szemét, de mikor apukám megkérte hogy figyeljen az órán egyből pattant az anyuka, hogy hogy képzeli ezt a tanár úr...
2021. dec. 10. 01:38
6/39 anonim válasza:
Úristen, ez komoly?
Te lehallgatod a gyerek feleletét????
Egyértelműen az iskola jár el jól, hogy nem engedi az okosórát.
2021. dec. 10. 04:56
7/39 anonim válasza:
Igazából nem tudom hogy a gyereket vagy a tanárt sajnálom ebben a helyzetben jobban. Biztos kiakadtam volna ha anyám annyira kotnyeles hogy hallgatni kívánja a feleletemet. Szerintem a gyereknek az iskolában meg kell tanulnia anyuci fennhatósága nélkül is élni, létezni, konfliktust megoldani...
2021. dec. 10. 05:46
8/39 anonim válasza:
Tanárnak van igaza,nálunk suliba telefon csak ki kapcsolt állapotban lehet táska zsebében ha vége van az iskolának akkor vissza lehet kapcsolni.
2021. dec. 10. 05:49
9/39 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem lennél rátelepedve ennyire arra a szerencsétlen gyerekre? Igaza van a tanárnak teljes mértékben.
2021. dec. 10. 07:41
10/39 anonim válasza:
Ha már annyira érdekel a tanóra, legalább nyelvtan órán vegyél részt, a mondattagolásnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!