Megteheti az iskola/osztályfőnök hogy kitiltja az okosórákat az osztályból?
Akkor ezt felveszed és mész a tanárhoz vagy az igazgatóhoz?
Elmondta előre a tanár, hogy hogyan fogja osztályozón a verset? Mire kell figyelni?
Igen, eltér.
Itt sajnos, kaptam én is visszajelzést, hogy egy bizonyos szót ne használjak, mert a szülők, ha meghallják.... Pedig szerintem semmi bántót nem mondtam.
Szóval a szülők nagyobb hatalmat kapnak, mint a pedagógusok, akik napi 8 órát vannak a gyerekkel, iskolai (intézményi) környezetben.
Ha a tanárt fel lehet venni, akkor vegyük fel a gyerekeket. De azt már a törvény tiltja...no meg a szülő.
Csak ismételni tudom magamat. Szánalmasak vagytok. Hát persze hogy a gyerek szava szent és akkor kémkedni kell a tanár után. Hát nehogy már. A te kicsikéddel. Hallatlan.
Ez van. Ez a tanár így osztályoz. Sokan ugyan így. De nehogy a gyerek tanuljon meg hangsúlyozni mondjuk. Ááá hát az ördögöl való. Hát ő egy szent. Meg összedől a világ ha hármast kap.
Szánalom a köbön
Kérdező, te normális vagy, de konolyan? Nem is tudom, hogy képzeled, hogy a tanár tudta nélkül leellenőrzöd a munkáját és felülbírálod, mert a te tündi bündi fiad jobbat érdemelne szerinted. Rajtad kívül még van 25 másik szülő, aki lehet hasonlóan megborult, szóval egy élmény lenne így a tanítás. Egyébként te tanár vagy, tisztában voltál az elvárásokkal. Örülj, hogy a gyereked ennyivel megúszta, mert ez nagyon alattomos és sunyi módszer volt. Ezt tanítod a gyerekednek, hogy nem megbeszélni kell a problémákat, hanem ilyen eszközökhöz kell folyamodni, nem csodálom, hogy elhagyják a pályát.
Kedves kommentelő, dolgozzál akkor úgy, hogy 20 ember lehallgat téged és még a takarítónő is krotizálja a munkádat, akinek aztán semmi dunsztja nincs hozzá.
Kérdező, ha a gyereked ledarálta a verset, de semmi hangsúly, átélés nem volt benne, akkor az nem ötös felelet. Mondd ezt el annak az anyukának, akinek a gyereke szintén hibátlanul, de még átéléssel is adta elő a verset. Ő a tanárnak fog igazat adni.
Másrészről: az, hogy te lehallgatod a gyereked iskolai óráit, rohadtul gáz. Mit képzeltek ti magatokról, de tényleg???? Nem akarsz esetleg beülni a gyereked óráira és onnan monitorozni a pedagógust, hogy időben szólhass, ha nem úgy tanít, ahogyan az neked megfelel?
Szánalmas vagy, Kérdező! Kezet foghatsz azzal az anyukával, aki azért hupákol, mert a tanár nem süt sütit a gyerekeknek....(ha ugyan nem te vagy megint az)
#21. a ti esetetek egész más, mert ott a többi gyerek, a tanár, a többi szülő TUD ARRÓL, HOGY FELVÉTEL KÉSZÜL. Ebből adódóan belegyeztek.
A kérdező esetében SENKI nem tud róla, hogy felvétel készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!