Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megteheti az iskola/osztályfőn...

Megteheti az iskola/osztályfőnök hogy kitiltja az okosórákat az osztályból?

Figyelt kérdés
Volt egy komoly vitánk.több szülővel együtt mert nem engedik többet bevinni. Állítólag azért mert ezzel zavarják az órát meg lehallgatásnák számít ha hallgatjuk az órát? Azt hogy pl hogy felel a gyermekünk?
2021. dec. 9. 22:48
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
2%
Te vagy a degenerált és összeesküvés-elmélet gyártó. Képzeld nálunk élőben nézheted streamen a gyerekedet az iskola előkészítőben is. Soha senkinek nem volt ezzel problémája. Elképesztő hogy mennyire eltér az országok között a mentalitás..
2021. dec. 10. 10:39
 22/39 A kérdező kommentje:
Azért is hallgattam bele többször, mert a gyerekem szerint mindenre válaszolt, vagy hibátlanul elmondta a verset mégsem kapott jó jegyet. Ami igaz is volt mert elmondta hibátlanul, de nem hangsúlyozta nem átéléssel mondta. Mit kapott? Hármast!! Nem azzal lenne a bajom, ha nem tudná. Hanem ezzel, hogy minden szóbeli felelés azért rossz, mert hiába tudja nem hangsúlyoz.
2021. dec. 10. 11:39
 23/39 anonim ***** válasza:
96%

Akkor ezt felveszed és mész a tanárhoz vagy az igazgatóhoz?

Elmondta előre a tanár, hogy hogyan fogja osztályozón a verset? Mire kell figyelni?

Igen, eltér.

Itt sajnos, kaptam én is visszajelzést, hogy egy bizonyos szót ne használjak, mert a szülők, ha meghallják.... Pedig szerintem semmi bántót nem mondtam.

Szóval a szülők nagyobb hatalmat kapnak, mint a pedagógusok, akik napi 8 órát vannak a gyerekkel, iskolai (intézményi) környezetben.

Ha a tanárt fel lehet venni, akkor vegyük fel a gyerekeket. De azt már a törvény tiltja...no meg a szülő.

2021. dec. 10. 12:08
 24/39 anonim ***** válasza:
96%

Csak ismételni tudom magamat. Szánalmasak vagytok. Hát persze hogy a gyerek szava szent és akkor kémkedni kell a tanár után. Hát nehogy már. A te kicsikéddel. Hallatlan.

Ez van. Ez a tanár így osztályoz. Sokan ugyan így. De nehogy a gyerek tanuljon meg hangsúlyozni mondjuk. Ááá hát az ördögöl való. Hát ő egy szent. Meg összedől a világ ha hármast kap.

Szánalom a köbön

2021. dec. 10. 12:29
 25/39 anonim ***** válasza:
90%
Bizony ez nem ötös. Ahhoz kifejező versmondás kell.
2021. dec. 10. 12:32
 26/39 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, te normális vagy, de konolyan? Nem is tudom, hogy képzeled, hogy a tanár tudta nélkül leellenőrzöd a munkáját és felülbírálod, mert a te tündi bündi fiad jobbat érdemelne szerinted. Rajtad kívül még van 25 másik szülő, aki lehet hasonlóan megborult, szóval egy élmény lenne így a tanítás. Egyébként te tanár vagy, tisztában voltál az elvárásokkal. Örülj, hogy a gyereked ennyivel megúszta, mert ez nagyon alattomos és sunyi módszer volt. Ezt tanítod a gyerekednek, hogy nem megbeszélni kell a problémákat, hanem ilyen eszközökhöz kell folyamodni, nem csodálom, hogy elhagyják a pályát.

Kedves kommentelő, dolgozzál akkor úgy, hogy 20 ember lehallgat téged és még a takarítónő is krotizálja a munkádat, akinek aztán semmi dunsztja nincs hozzá.

2021. dec. 10. 13:43
 27/39 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, ha a gyereked ledarálta a verset, de semmi hangsúly, átélés nem volt benne, akkor az nem ötös felelet. Mondd ezt el annak az anyukának, akinek a gyereke szintén hibátlanul, de még átéléssel is adta elő a verset. Ő a tanárnak fog igazat adni.

Másrészről: az, hogy te lehallgatod a gyereked iskolai óráit, rohadtul gáz. Mit képzeltek ti magatokról, de tényleg???? Nem akarsz esetleg beülni a gyereked óráira és onnan monitorozni a pedagógust, hogy időben szólhass, ha nem úgy tanít, ahogyan az neked megfelel?

Szánalmas vagy, Kérdező! Kezet foghatsz azzal az anyukával, aki azért hupákol, mert a tanár nem süt sütit a gyerekeknek....(ha ugyan nem te vagy megint az)

2021. dec. 10. 14:03
 28/39 anonim ***** válasza:
92%
Igen, megteheti, főleg, hogy írtad, zavarják is az órát. Ellenben te, nem tehetted volna meg, hogy a tudta nélkül lehallgatod, ha esetleg valaki rögzítette is és ezt fel akarná használni, még törvényt is sért.
2021. dec. 10. 14:21
 29/39 anonim ***** válasza:
98%
Az ilyen hülye szülőket mind fejbe kéne lőni.Vagy legalább még nyitni tíz pszichiátriai osztályt,hamar megtelne.Eszembe nem jutna hallgatózni a gyerekem és a tanár után.
2021. dec. 10. 14:45
 30/39 anonim ***** válasza:
95%

#21. a ti esetetek egész más, mert ott a többi gyerek, a tanár, a többi szülő TUD ARRÓL, HOGY FELVÉTEL KÉSZÜL. Ebből adódóan belegyeztek.

A kérdező esetében SENKI nem tud róla, hogy felvétel készül.

2021. dec. 10. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!