Megteheti az iskola/osztályfőnök hogy kitiltja az okosórákat az osztályból?
11-re:
Helikopterszülők gyülekezete.
Sajnálom a gyerekeiteket.
Nem tudom hány éves a gyerek, de én kamaszkoromban magam kapcsoltam volna ki az okosórát, hogy a szüleim ne kukkoljanak engem az iskolában.
Pedig csöndes, visszahúzódó, jó tanuló gyerek voltam, sose okoztam órán galibát.
16.
Látod a kérdező is egy degenerált, balhéznak, mert nem hallgatózhatnak a gyerekük, a tanáruk és még 20-on pár gyerek után. Teljesen más egy kamera az intézmény részéről, ha történik valami, akkor visszanézhető legyen az eset, mint az, hogy valaki lehallgassa az órákat. Ha nem érted a különbséget, nálad is bajok vannak.
16: erre van valami konkrét példa? Ugyanis igen csak szabályozott mindenhol hogy gyerekeket bármikor videózhass vagy fotózhass bármilyen intézményben, szülői engedély kell ahhoz is hogy a karácsonyi ünnepségen lefotózhassák... Hasonlóan - bár nem bűncselekmény - de szankcionálható az óra alatti felvételek készítése. Nemcsak itthon, de sok helyen.
Amikor nálunk elindult a zoom rendszer (felsőoktatás), elég sok probléma volt abból, hogy hogyan kell ezeket tárolni, kit lehet felvenni és kit nem, stb. Kötve hiszem hogy szórványos eseteken túl ez valóban általános lenne. Elég csak arra gondolni, hogy Ausztriában pl egy fedélzeti kamerát sem használhatsz a kocsiban...
Így nem is értem mire ez a nagy felháborodás.
tehát nem zavarna, ha a te gyereked feleletét vagy bérmi mást egy degenerált szülő terjesztene. mert bizony az ilyen nem csak a saját gyerekét hallgatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!