Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megteheti az iskola/osztályfőn...

Megteheti az iskola/osztályfőnök hogy kitiltja az okosórákat az osztályból?

Figyelt kérdés
Volt egy komoly vitánk.több szülővel együtt mert nem engedik többet bevinni. Állítólag azért mert ezzel zavarják az órát meg lehallgatásnák számít ha hallgatjuk az órát? Azt hogy pl hogy felel a gyermekünk?
2021. dec. 9. 22:48
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Nem csak én szoktam hallgatni. Több szülő is, akinek a gyerekének van ilyen órája
2021. dec. 10. 09:18
 12/39 anonim ***** válasza:
95%
Szánalmasak vagytok. Így teljesen igazuk van hogy betiltják
2021. dec. 10. 09:20
 13/39 anonim ***** válasza:
99%

11-re:

Helikopterszülők gyülekezete.

Sajnálom a gyerekeiteket.

2021. dec. 10. 09:29
 14/39 anonim ***** válasza:
96%
És neked nincs jobb dolgod egész nap mint a gyerekedet hallgatni amint az iskolában van? Nincs neked saját munkád amivel törődhetnél? Tudod a gyereknek meg az iskola a munkája, hagyd ott békén.
2021. dec. 10. 09:37
 15/39 anonim ***** válasza:
99%
Mondjuk igen furcsa, most beteg vagyok épp, de suliidőben dolgozom, nem igazán érnék rá ilyenekre. A másik, hogy törvényt sért, mert a tanár beleegyezése nélkül történik. Hamadik, a 11 éves gyerekem kérését is betartom, hogy nem olvasok bele az üzeneteibe. Néha-néha, akkor is csak átfutom maximum, nehogy valami hülyeségbe menjen bele, vagy olyannal tartsa a kapcsolatot, aki rá veszélyes esetleg. Amit ti csináltok, az nonszensz.
2021. dec. 10. 09:45
 16/39 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem nem pattognának ha nem lenne mitől félniük. Tőlem nyugodtan hallgathatja bárki, ahogy dolgozom, nincs titkolnivalóm, nem vagyok bunkó senkivel. Külföldön a legtöbb helyen kamerák rögzítik a tanórákat, pont amiatt, mert túl sok volt az alázás, bántalmazás, hozzátenném mindkét oldalról. Így nem is értem mire ez a nagy felháborodás.
2021. dec. 10. 09:47
 17/39 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom hány éves a gyerek, de én kamaszkoromban magam kapcsoltam volna ki az okosórát, hogy a szüleim ne kukkoljanak engem az iskolában.

Pedig csöndes, visszahúzódó, jó tanuló gyerek voltam, sose okoztam órán galibát.

2021. dec. 10. 10:02
 18/39 anonim ***** válasza:
98%

16.

Látod a kérdező is egy degenerált, balhéznak, mert nem hallgatózhatnak a gyerekük, a tanáruk és még 20-on pár gyerek után. Teljesen más egy kamera az intézmény részéről, ha történik valami, akkor visszanézhető legyen az eset, mint az, hogy valaki lehallgassa az órákat. Ha nem érted a különbséget, nálad is bajok vannak.

2021. dec. 10. 10:13
 19/39 anonim ***** válasza:
94%

16: erre van valami konkrét példa? Ugyanis igen csak szabályozott mindenhol hogy gyerekeket bármikor videózhass vagy fotózhass bármilyen intézményben, szülői engedély kell ahhoz is hogy a karácsonyi ünnepségen lefotózhassák... Hasonlóan - bár nem bűncselekmény - de szankcionálható az óra alatti felvételek készítése. Nemcsak itthon, de sok helyen.

Amikor nálunk elindult a zoom rendszer (felsőoktatás), elég sok probléma volt abból, hogy hogyan kell ezeket tárolni, kit lehet felvenni és kit nem, stb. Kötve hiszem hogy szórványos eseteken túl ez valóban általános lenne. Elég csak arra gondolni, hogy Ausztriában pl egy fedélzeti kamerát sem használhatsz a kocsiban...

2021. dec. 10. 10:15
 20/39 anonim ***** válasza:
86%

Így nem is értem mire ez a nagy felháborodás.

tehát nem zavarna, ha a te gyereked feleletét vagy bérmi mást egy degenerált szülő terjesztene. mert bizony az ilyen nem csak a saját gyerekét hallgatja...

2021. dec. 10. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!