Ezt megtehetik?
Erős görccsel ébredtem tegnap reggel, és pikkpakk minden terhességi tünetem elmúlt.
Bementem az sztk-s rendelésre, hogy nem bírtam felkelni az ágyból, a halálomon voltam, nagyon görcsöltem, most is vannak enyhe görcseim, és vizsgáljanak meg.
Erre annyit vágott hozzám a szakorvos, hogy ennyi miatt nem fog megvizsgálni, nincs erre idejük (a váró üres volt), úgyhogy menjek haza, és jöjjek vissza a 12. hetin.
Este nem hagyott nyugodni, elmentem a sürgősségire, ott azt mondtam, hogy 1 órája kezdődtek az erős görcsök, és szivárog egy kis vér (rajtam kívül 2 ember volt), hát most teljesen le van terhelve a nőgyógyászati ambulancia, szülésre várnak, stb, nem fér bele az időbe.
Most ez tényleg komoly? Ezt megtehetik? Szerdán rendel a magánnőgyógyászom, miért kell várnom addig?
11+2 hkm
"Hát nagyon szomorú, hogy az emberek szerint ez rendben van."
Én elmondtam, hogy szerintem sem teljesen oké ez így, de mit tudnak tenni, ha nincs elég ember?
Amúgy ne is haragudj, a kérdező odamegy kamuzni az ügyeletre, hogy görcsöl és vérzik, miközben amúgy semmi baja azon kívül, hogy teljesen természetes módon éppen nem voltak tünetei, mindeközben valóban beteg/segítségre szoruló emberek várják az ellátást.
Menj akkor más magánnőgyógyászhoz, aki éppen rendel és tud fogadni.
Megtehetik ebben a f*s országban mindent meg lehet tenni, de nem normális, hogy ilyen tünetekkel nem foglalkoznak veled. Egy terhesség alatt sose normális, ha vér szivárog!
Elmentem magánhoz.
Bekövetkezett az, amitől rettegtem, köszönöm szépen a sok negatív kommentelőnek, aki úgy állt hozzá, hogy minek mentem oda.
Csak nehogy üssön az a bizonyos karma.
elmentem a sürgősségire, ott azt mondtam, hogy 1 órája kezdődtek az erős görcsök, és szivárog egy kis vér
nem, babám, ez a karma. Hazudtál, bejött.
Ugyan ez fogalmazódott meg bennem is 16!
Röpke 3.5 óra alatt talált dokit,elment, megvizsgalta, azt meg hazament irogatni egyből... hihető. Amikor a mi környékünkön pl meg a magandokikhoz is 2 hét a bejutás, nem 2 óra...
De ha így is van, igen a karma... megérte hazudozni.
Találhatott olyan magándokit, ahol fogadják rögtön.
Nem kell hazarohanni irogatni, van, akinek okostelefonja van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!