A férjetek vagy a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennék kiváncsi, hogy akik hosszú ideje próbálkoznak, és elvileg minden rendben mindkét oldalon, de a baba mégsem jön... eszetekbe jutott már hogy talán megpróbáljátok mással? Na nem megcsalás, titokban stb.... hanem igazából, szakítással, válással, új kapcsolattal. ne kövezzetek meg a kérdés miatt, de szerintem ha csak futólag is, de ez mindenkinél felmerülhet. Szóval a babára vágyunk jobban vagy a férjünkkel való életre?2017. júl. 12. 16:10
11/14 anonim válasza:
Több évig probàlkoztunk sikertelenül de sosem 1 pillanatra sem fordult meg a fejemben hogy elhagyam csakhogy végre sikerüljön a baba.Eggyüt vàgtunk bele ès eggyüt csinàltuk vègig mert tudtuk hogy eggyüt akarunk lenni joban roszban.Persze ehez kell azos hogy igzàn szeresd.
12/14 anonim válasza:
Soha soha soha egyszer sem gondoltam ezt,az már régen rossz.8. éve nem jön a baba.Mi nagyon szeretjük egymást és boldogok vagyunk így is.Ha te ezen gondolkodsz érdemes rendet tenni a fejedben hogy szereted-e igazán a párodat.
13/14 anonim válasza:
Azt szeretem akire mindenkor mindenben számíthatok és nem azt aki nincs!!!! Ha minden rendben akkor jönni fog lehet rásegíteni kezeléssel de nem azzal hogy rlválunk! Ez nem egyszerű dolog! Amúgy ez saját tapasztalat 5 évig vártunk a gyerekre! Mindketten megküzdöttünk de megéri!
14/14 anonim válasza:
Pontosan az a lényege a baba utáni vágynak,hogy a férjemmel vagy nevezzük párommal szeretném! A mi közös gyermekünk n csak én meg a gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!