A ti ferjetek/parotok mennyit/mit segit a babazasban?
egyszer nem kelt fel éjjel a lányomhoz. De nem is kértem. Ha kértem volna megteszi, de eszembe se jutott volna tőle ilyet kérni, 10 óra munka és 2 óra utazás után...neki csak egy napja van a héten pihenni. Nekem minden nap ott van a nap közben a 2 óra a plusz alvásra. Szerintem éjjel felkelni alapból a nő dolga - aztán persze vannak más esetek pl ha a nő is dolgozik, vagy ha apa szabin van. De alapból egyiknek ez a "munkája" a másiknak meg az anyaság...
a napközbeni dolgokban sem segít, de ha megkérem akkor gond nélkül..tehát alapból pihenéssel tölti a hétvégét, de ha mondjuk szólok neki hogy most figyeljen már a gyerekre 1-2 órát míg főzök, akkor gond nélkül megteszi ezt, az összes velejárójával: pelenkázás etetés stb.
Továbbá szombatonként én iskolába járok, akkor ő van majdnem egész nap a gyerekkel.
Mákom van! Mindig hangsúlyozom is,hogy a mi gyerekeinknek két anyja van!
Már az elsőnél is mindenben segített, sőt ugyanúgy megetette (sajnos mindkettő tápszeres volt,szinte az elejétől), megfürdette, pelenkázott.
Most a Kicsi 4 hónapos, és bár már legtöbbször végigalussza az éjszakát, Ő ajánlotta fel,hogy kelljünk felváltva. Egyik éjszaka Ő, egyik éjszaka én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!