A férjetek is felkel éjszaka ha sír a baba?
Hmm adtól függ mekkora a baba és mikor..
Nekem mindig is tápszeres volt a pici, elejében felosztottuk az éjszakát hajnalig én keltem utána munkáig ő látta el. Most hogy mér nagy kb átaludja az éjszakaát, hétkoznap ha kelne én kelek..ezeket leggtöbször észre sem veszi. Hétvégén pedig ő kell...reggel is én ilyenkor aludhatok 10ig is ha úgy esik jól.
Igen, mindig.
2-es nem arról van szó, hogy nem elég egy ember, ez inkább emberfüggő.
Az én férjem mindkét gyerekünknél felkelt a éjjel keltek, volt, hogy ő hozta át szopizni, aztán amikor tápszeres volt volt, hogy ő ette meg, vagy még én járkáltam vele (hogy a nagy ne keljen fel a sírásra), addig ő elkészítette a tápszert, vagy fordítva. De pl nálunk most a kisebb iszonyat apás, éjszaka még ki sem vehetem a kiságyból ha felébred (nemhogy én adjam neki a tejet), mert ordít, csak apa veheti ki/fel, mert egyébként addig mondogatja, hogy apa, hogy úgyis felkelne és átvenné.
Persze.
De hozzám is sokat kelt apám.
Vagy ha náluk van a gyerek (már inkább kisgyerek, nem baba), akkor anyám hajnalban használhatatlan, míg apám azonnal képben van, így olyankor ő kel fel. Átpelenkázza, csinál neki reggelit, játszik vele.
Az én babámnak csak cumi kell azonnal visszaalszik így az megy, akinek először sikerül rá felkelni. Az más kérdés, hogy az általában én vagyok.
Amikor evett éjszaka én mindig keltem a férjem is kelt néha velem pedig sose kértem, sőt.
Nem.
Fel sem ebred.
Ma , szombaton pl delutan 1 kor kelt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!