A férjetek vagy a baba?
Ha mindkettőtökkel minden rendben, akkor miért kéne? Majd összejön, ha nem akkor biztos nincs minden rendben.
Arra meg nem nagyon tudok olyan választ adni amit szeretnél, hogy ezért elhagynám-e a férjem, mert NEM... Nyilván ha már felmerül a kérdés, te megtennéd. És ez gáz, így nem is csodálkozom hogy nem jön össze. Szerinted mennyi idő lenne találni valakit akivel ugyebár normál esetben nem egyből kezdenétek el próbálkozni, és utána azzal se jönne esetleg egyből össze? Mert egyáltalán nem biztos hogy a férjeddel van a probléma.
Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Sokan rágörcsölnek és azért nem jön össze. Én figyelembe vennék más lehetőségeket. Lombik , örökbefogadás, stb. Nem egy olyan esetről hallani , hogy az örökbefogadás után , született saját is. Illetve teljesen kivizsgáltatnám mind a kettőnket hogy vajon miért nem jön össze.
Egyébként nem biztos hogy el kéne engedni életed párját , mert egy ideje nem jön össze a gyerek. Még összejöhet és lehet hogy sose találsz olyan embert akivel annyira klappolnátok mint a jelenlegi pároddal.
Ha lenne egy olyan kapcsolatom , amiben teljesen biztos vagyok hogy tökéletes a számomra , nem adnám fel ilyen könnyen. És lehet hogy akkor azt választanám ,hogy férj.
De egy kevésbé jó kapcsolatban másképp gondolkodnék. Vagy x év múlva ,mert jelenleg nem a gyereket tartom a legfontosabbnak meg a legnagyobb vágyamnak , de lehet hogy erről máshogy vélekednék 5 év múlva.
Fontosak a körülmények.
Nálunk még caak tervben van a baba, de a magam nevében ki merem jelenteni hogy a férjemet választanám. Csak azért akarok gyereket mert az a mi közös utódunk lenne. Ő azt mondta hogy ha nem jön össze természetes úton akkor örökbefogadást választaná, mert ő mindenképp szeretne apa lenni. De eszünkbe sem jutott hogy kidobjuk egymást. Azért mégiscsak a párkapcsolat minőség hívja életre a gyermek utáni vágyat normál esetben és nem fordítva.
Ha a közül választhatnék hogy vagy nem lesz gyerekem vagy csak mástól, akkor bizony maradnánk gyerek nélkül.
Ez a kérdés eleve ott sántít, hogy a hosszú próbálkozás, és az elvileg minden rendben után még jön egy csomó következő lépés, lombikig és akár örökbefogadásig bezárólag, ami után esetleg eszébe juthat az embernek, hogy na, ha tőle nem lehet gyerekem, lehet-e mástól. Szóval ebben a formában egyértelmű, hogy a férjjel marad az ember, mert még nem merítettük ki a közös lehetőségeinket.
De amúgy asszem nem válnék el csak emiatt, de sosem voltam ilyen helyzetben szerencsére, sokat kellett rájuk várni, de megszülettek a gyerekeink.
Nem kövezlek meg,de...
Vagy a férjed,vagy egy gyerek? Akkor eddig is csak azért voltál a férjeddel,hogy legyen gyerek? Ha valaki arra gondol,hogy mással legyen egy gyerekért,akkor ott már rég halott a kapcsolat. Én semmiképpen sem adnám fel a házasságomat,főleg nem azért,hogy legyen gyerekem ,szinte mindegy hogy kitől... Remélem a férjed is olvassa mit kérdeztél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!