1-2 hónapos baba mellett milyen és mennyi házimunkát tudtok elvégezni egy nap? Férjetek miben és mennyit segít?
Örültem hogy élek, nen csináltam a mosáson, teregetésen és a wc fertotlenitesen kivul semmit. A tobbi a ferjeme volt (porszivo, mosogatas...), az ebedet rendeltuk.
Hasfajos, refluxos volt a gyerek es a tej se volt eleg, ez elvezett elsobbseget.
Nekem van egy 7hetesem es ket nagy,mar iskolas gyerkoc.Nalam megy a dolog.csaszaros voltam,igy az elso heten jott Anyum,azota egyedul vagyok,parom egesz nap dolgozik nem tud segiteni,na meg nem is az a fajta aki nekiall mosogatni...es azt hiszem jobb is igy :D
Minden masnap fozok.ketnaponta mosok fel.naponta 1-2adag mosas,mikor epp hosszabban alszik a pici (ami azert ritka) akkor az idoigenyesebb dolgok,pl konyhaszekreny rendbe rakasa.
Nappal nem sokat alszik a dragam de cserebe attalussza az ejszakat mar egy hete.
Mikor fozok akkor itt van Velem a konyhaban,es a tesok szoktak segiteni.elbeszelgetnek vele :)
Most epp sul a piskotam :) 10 perc osszedobni,fozok hozza pudingot es szupi boldogsag lesz este :) :)
Szoval nem lehetetlen,pedig most a kicsi sokkal nyugosebb mint anno a nagyok voltak.
ennyi idősen szinte semennyit. 3-4 hósan kezdett elleni a pihenőszékben meg addigra nőtte ki a kólikát...onnantól takarítás három fogásos ebéd bármi. de addig semmit,
a férjem járt bevásárolni és ő porszívozott hétvégén. főzést megcsináltam vagy ettem hideget
Szia.
Igazából bármit meg tudtam csinálni..
A lányom nem volt hasfájós és nagyon jó alvókája volt/van.
Jelenleg elnézve a b.nőmet akinek nagyon hasfájós a kisfia ( 5 hetes) és sokszor semmit még aludni sem tud a baba miatt, nagyon,hihetetlen szerencsés voltam/vagyok a lányom miatt.
A kedvesem bármiben segített. Amire csak megkértem.
Nekem semmi gond nem volt. Van robotporszívónk, robotfelmosó, mosogatógép, szárítógép. Igazából csak főztem, fürdőt, wc-t takarítottam, port töröltem, ki-be pakoltam a gépeket, szekrényeket. Nem valami időigényes. Plusz ugye a bevásárlás, de az megvan heti 1x egy óra alatt.
A kert+szelektív szemét (mindent szelektíven gyűjtünk)+autók tankolása, mosása, takarítása a férjem "resortja" volt mindig is, ez nem változott. Persze miután visszamentem dolgozni visszaállt a rend és fele-fele arányban csináltunk mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!