Két baba mellett te tudtál tanulni valamit? Érdemes elvégezni valamilyen levelezős tanfolyamot? Pl. Elo gyermek és ifjúsági felügyelő, ezt ismeri valaki, mire hasznosítottad?
Szia. En kettot is elvegeztem az Elotol, az egyik a gyermek es ifj. felugyelo. En szerettem csinalni, egy csomo hasznos dolog volt benne. Kerdes, hogy mire tudnad hasznositani a papirt.............
En pedagoguskent vegeztem, jelenleg kulfoldon elek (hatha osszejon utana vmi melo, itt nem ismert az ELO, de maga a gyermek es ifj felugyelo, mint papir jol hangzik :) ) HA jol emlekszem OkJ-s vizsga is van belole, nehany alkalommal van szeminarium, majd vizsga.
Szerintem vagj neki, sok esz nem kell hozza, havonta egy kis fuzetet kuldenek, amit kb 2 ora elolvasni.
Vagy tanulj nyelvet, mindegy, de jol teszed, h nem hagyod magad begyepesedni! :)
En jelenleg a felsofoku nyelvvizsamra keszulok.
Elso vagyok, a pedagogus.
En is online nyelvtanar vagyok :) Minden nap van 1-2 tanitvanyom alvas idoben :)
Kedvem van, csak segítségem nincs... Szerintem így nem mindig az akaráson múlik.
Aki tud, írjon az ELO-ról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!