Kell legyen boltozata a baba cipőjének vagy nem?
Elefanten cipő van a Deichmanban, a honlapon már láttam. Hát nem tudom mennyi pénzünk lesz rá :(( Néztem ott a Bobbi Shoes cipőket is... Itt ahol lakunk, szinte csak kínai cipők vannak, márkátlanok, vagy ami van még: Wink, az sem nagy márka szerintem. Be kell menni nagyobb városba, én a Deichmann-ban akarok venni, vagy megnézem a Humanicot is.
Majd tavaszra kell a cipő, akkor már biztosabban fog járni, az utcán már szeretnék vele sétálni :))
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=els%F5+l%E9p..
Itt egy kicsit utánna tudsz olvasgatni a témának!
Amikor nállunk aktuális volt a téma én is körbejártam jól a témát!
Leírom én anno milyen fontosságokat szedtem össze és tartottam figyelembe:
-ne legyen harántemelős(ma már a siesta sem gyárt harántemelőset)
-vékony,hajlékony talpa legyen mintha mezítláb érzete lenne a babának
-bőr legyen
-magasított szárú legyen ami tartja a bokát mivel ők még elég bizonytalanok járás terén bármikor kifordulhat a bokájuk!Azt olvastam hogy ezt legalább 2 éves korig érdemes szem előtt tartani hogy magasított szárú legyen.
-hátul a cipő kérge viszont legyen kemény ami jól tartja a sarkát mert különben teljesen szétterül a sarka és az nem jó!Ezt úgy tudod megnézni legkönnyebben,hogy hátul benyomod a cipő sarka részét!A jó minőségű cipőkben érezni is hogy van ott egy merevítő!
Hát nagyjából ennyi az infóm!
Leírok pár márkát amik jók itt írt anyukák szerint:
Elefanten
Siesta
D.D.Step
Asso
Superfit
Falcon
Maus
Clark's
stb
Minekünk személy szerint a Siesta vált be(már a 3.-ik párat fogyassza) viszont azért mert a fiamnak magas a rüsztje(lábfeje)és csak a siesta megy rá a lábára de azon kívül fent leírt kritériumoknak megfelel!
Kérdezted a Bobby shoes cipőket!Én itt sok anyukától olvasom,hogy nagyon jó minőség az is és nem utolsó sorban olcsó is!
javaslatom az hogy mindenképpen vidd el a babád és próbáljátok fel a lábára,annak idején nekem nagy szerencse volt hogy vittem a fiam mert mind mondottam semmien cipő nem ment rá a lábára,akkor szembesültünk vele Apával hogy magas a lábfeje!És ha a Bobby shoes megfelel a fentebb leírt jellemzőknek akkor vedd meg nyugodtan hisz nem biztos hogy csak a 10-12 ezres cipő lehet csak jó!
ja és nemtudom hogy hol laksz de Martfűn tudok egy nagyon olcsó Superfit cipőboltot!barátnőmék kislányának most télire vettek bélelt hótaposó csizmát 4 e ft-ért!Sztem az nagyon baráti ár!
Huh..bocs kicsit hosszú lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!