Anyukák, van másnak is egy éves babája aki még nem nagyon eszi a darabosat? A tiz-11 hósnak való bébikaját megeszi, de ha pl főzök és csak villával töröm az még tul nagy falat neki
viccelsz?:)
az enyém 17 hónapos koráig csak a tökéletesre turmixolt ételt ette meg, még a 8 hónaposnak való pici darabos bébiételtől is öklendezett. engem nem zavart:)
A lányom 2 hét múlva lesz 1 éves. A darabossal nagyon rossz viszonyban voltak mindig is. Aztán az elmúlt 1-2 hétben már a 8 hónapos kajákat is le kellett turmixolnom, mert nem ette meg.
A vajas kenyeret is próbáltam, kicsi falatokat adtam neki, de megevett 1-2 darabot, és elég is volt.
Aztán pár napja már egyáltalán nem akarta megenni a főzelékeket. Még úgy sem, ha teljesen simára volt turmixolva. Tegnap este kínomban kentem neki egy szelet kalácsot. Az ölembe vettem, és megkínáltam. De nem téptem neki, hanem harapta. És így szépen meg is ette az egészet. Azzal a 2 fogával. Le is döbbentem rendesen. :)
Szóval most ki kell tapasztalnom, mi az, amit még harapható formában tudok adni neki. Én nem tudom, ez most honnan jött neki, pedig már láttam magam előtt, hogy 2 évesen majd viszem a bölcsibe a turmixolt bébiételt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!