Tudtok olyan oldalt ahonnan olcsón tudok rendelni bébikaját?
Gondolok itt elsősorban üveges bébiételre, tápszerre, esetleg tejitalra, babajoghurtra, pudingra, tejpépre ilyesmikre.
Köszi
én innen szoktam, most novemberben 3ezer Ft felett ingyenes a házhoz szállítás. Igaz itt nincsenek üveges bébikaják, de minden mást innen veszek nagy tételben is akár, a lányom minden Humanas dolgot szeret. Nagyon jó akcióik vannak, most is 59 Ft a 4 darabos tejbegríz, igaz egy hónap múlva lejár, na de addig bőőővel lefogy több tobozzal is. 10 hós a lánykám
Igen, azt már néztem és ezért ötlött fel bennem a kérdés :)
Egyébként nagyon jó kis oldal és az én lányom is nagyon szereti a humana-s dolgokat.A joghurtokat, pudingokat különösen.Kéne is rendelnem egy raklappal :)
első vagyok
igen, igaz, én mindig innen rendelek, bármekkora tételben lehet. vitaminokat, probiotikumokat is innen veszem ha akciós
Na akkor köszi!
Üveges bébiétel témában nem lettem okosabb, viszont a gyerekkosárról bevásároltam a lányomnak, mert imádja a joghurtokat és majd azt a tejitalt is kipróbáljuk!
Köszi a tippet, mostantól folyamatosan figyelni fogom ezt az oldalt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!