Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, van másnak is egy...

Anyukák, van másnak is egy éves babája aki még nem nagyon eszi a darabosat? A tiz-11 hósnak való bébikaját megeszi, de ha pl főzök és csak villával töröm az még tul nagy falat neki

Figyelt kérdés
A doki mondja ez igy rendben van,de ugy eltudok keseredni mikor ismerőseim mondják az ő babájuk vajas kenyeret eszik,meg az ő felnőtt ebédjüket pörkölt,r hús stb,én else tudom képzelni hogy a kislányom most ilyeneket egyen
2012. febr. 10. 08:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az egyszer biztos, hogy minden baba más, egyik sokat eszik, másik keveset, egyik rántotthúst rágcsál 15 hónaposan 8 foggal (ebből O őrlő), a másik 2 éves kora után is szinte csak pépeset eszik, miközben minden foga kint van (ilyet is ismerek). A rántotthusis az én kisfiam, de nem azért írom, hogy rosszul érezd magad - nekem úgy látszik, szerencsém van ezen a téren, de ebből az is kiderül, hogy nem a fogak száma számít. Csak azt próbálom mondani, hogy rendszeresen kell próbálkozni a darabos ételekkel, persze nem erőltetve, és nem árt, ha minél gyakrabban együtt eszik a család a babával. Nálunk így történt, hogy a kisfiam meglátta a csirkecombot valakinél, és addig hisztizett, hogy neki is kellett egyet adni, aztán el sem lehetett tőle venni... Ne keseredj el, csak rendszeresen kínáld meg olyan ételekkel, amiket ti esztek. Kitartás! :)
2012. febr. 10. 14:33
 12/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat pont ma volt a védönő ő is megnyugtatott:)
2012. febr. 10. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!