Anyukák! A ti férjetek mennyit van otthon, mióta baba van?
Keveset.
Dolgozik (folyamatos műszakban) és házfelújításban vagyunk.
De ha itthon van, a gyerkőccel játszik, vagy nekem segít a háztartásnban ha alszik a kicsi
Ugyanannyit, mint előtte.
3 gyerekünk van, a legkisebb 8 hónapos, a legnagyobb 9 éves. Mindnél más volt épp az időtartam, amit otthon tudott tölteni az adott élethelyzetekből kifolyólag, de igyekszik minél többet velünk lenni. A hobbijai megmaradtak, de nekem is, így mindkettőnknek van szabad programra lehetősége.
Az én férjem is egyre kevesebbet, olyan fába (munkába) vágta a fejszéjét, ami 200 százalékos idő- és energiaráfordítást igényel. Szomorú, de ez van.
Ha itthon van, aktívan foglalkozik a gyerekekkel, de nagyon gyakran kell noszogatnom, ugyanid sokszor a fáradtságtól ki sem lát a fejéből. Viszont én úgy gondolom, a gyermekeink és a családi életünk nem ihatja meg az Ő ambícióinak s levét. Én is dolgozom, a gyerekek teljesen az én feladatom, felelősségem, Ő is álljon helyt, ha nagy ritkán itthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!