Mennyit segít férjetek a baba körül?
Ugyanez lesz, ha megszülsz. Pontosabban, nem, onnantól 3 gyereked lesz úgy, hogy kettőt szültél.
Ki milyen virágot szakít...
Egyébként férjem nem segít semmiben, mert nem is segíteni kell, hanem kivenni a részét a gyereknevelésből és ezt meg is teszi noszogatás nélkül. Mindent megcsinál a gyerek körül. Ha én is otthon vagyok, akkor felesben, de gond nélkül ellátja egyedül is.
De hát te is dolgozol! Többet is mint ő. Amúgy ne készíts neki kaját, ne vigyél inni. Majd megoldja.
Férfi vagyok, párommal most várjuk első babánkat és bár mindig is ketten csináltuk a házi munkát azért mégis csak ő csinálta többet. De most meg örökké fáradt, úgyhogy én mosogatok, teregetek, bevásárolok, főzök, kaját pakolok neki is stb. Régen is megcsináltam egyiket másikat, ő is segít néha most is csak az arányok felcserélődtek. Én nem bánom,hiszen közös babát várunk!
amire megkérem azt mindent megcsinál.
de nem kérem meg, csak arra amit muszáj. 9-10 órát dolgozik, 2 órát utazik. a magára fordítható szabadideje naponta fél óra. Nekem naponta 2 míg a gyerek alszik. hiába "dolgozunk" mindketten, a kettő mégis csak több mint a fél..
a fürdetésben egyébként alapból segít, pelenkát szerintem sose cserélt ha nem kértem, a reggelit vacsorát alapból elé rakom én ilyen típus vagoyk. nyilván vannak kevésbé és jobban terhelhető férfiak.
ő nehezen viseli ha nincs egy fél óra nyugta sem és én inkább kiszolgálom mint hogy rá menjen az egészsége arra hogy nem tud pihenni, mert szeretném ha sokáig velünk maradna.
Majd ha visszamegyek dolgozni így is lesz épp elég dolga.
ha beteg vagyok és megkérem hogy vásároljon be vagy vigyázzon a gyerekre míg főzök szó nélkül meg csinálja. de magától semmit.
Az én férjem folyamatos (4) műszakban dolgozik, tehát hétvégén is. Ha otthon van akkor ugyan úgy fürdet, pelenkáz, játszik a 9 hónapos lányával.
Erre pedig "ha én nem rakom oda tányéron az ételt neki akkor nem eszik," AKKOR NEM ESZIK.... Nem vagy a cselédje!!!!
Üljetek le és beszéld meg vele a dolgot!
Ha úgy gondolja hogy Te nem "dolgozol" hagyd otthon őt a picivel egy délutánra aztán majd megtudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!