Mennyit segít férjetek a baba körül?
Persze elhiszem hogy minden rendben a kapcsolatotokban, hiszen teljesen kiszolgálod a férjed mint egy kiskirályt, neki kisujját sem kell mozdítania, elhiszem hogy neki ez nagyon kényelmes.
Kérd meg egyszer hogy vigyen neked egy pohár vizet, vagy erősködj, hogy pelusozza át a gyereket - na ekkor már biztos nem lenne minden rendben.
Csak egy cseléd vagy a férjednek, nem több, ez nem egy normális kapcsolat, hiszen nem számíthatsz rá, nem is vagytok egyenrangúak, hiszen neki mindent lehet, neked semmit.
"a férjem semmit sem segít egy éves fiunk körül"
És emellé hat hónapos terhes vagy.
Nem segit, hanem egyutt csinaljuk a teendoket. Nem az en feladatom, amiben o segit...
Kezdettol etet, pelenkaz,ringat, furdet, elviszi, haztartast is ketten visszuk. De elotte is ez volt, szoval nagy meglepetes nem ert. Ki milyen viragot szakit, olyat szagol,kerdezo.
ha nem nyomsz a kezébe egy pohár vizet, nem iszik?
nekem a férjem férfi. dolgozik, vizet tölt magának, vacsorát mer, de mondok durvábbat!
veszélyeztetett terhes vagyok, MINDENT ő csinál! főz, takarít, bevásárol, ma még különórára is elvitte a nagyot mert korán végzett :)
mondjuk gyerekek előtt nem is hitettem el vele, hogy egy nyomorék papucs aki egy pohár vizet nem képes tölteni magának :O (ezen kibuktam!!!)
jaj biztos most derült ki...
kérlek
egy gyerekkel se segített, akkor minek kellett a 2.?!
gondolom gyerek nélkül is ez volt!
Másik dimenzióban élhetek, mert az, hogy a férjem kivonja magát a gyerek körüli teendőkből, az ritka eset. Mert lebetegszik, vagy kivételesen fárasztó napja volt. De ezek a jogok engem is megilletnek, ha beteg vagyok, akkor teljes mértékben ő veszi át a gyereket.
El nem tudom képzelni, hogy mi a jó a kapcsolatotokban, ami miatt szereted, ahogy írod. Társfüggőség?
Mert az anyjaként viselkedsz. Mi a pozitívum a kapcsolatotokban, ami miatt ragaszkodsz hozzá?
Mi az, hogy ezen kívül minden működik a kapcsolatotokban? Az nálatok működőképes kapcsolatot jelent, hogy magától még inni sem képes? Ez nem férj, ez egy óriáscsecsemő.
Tudod, az én férjem is sokat dolgozik. Két gyerekünk van, egy iskolás és egy pici baba. Bármelyikkel bármit csinálni kell, a férjem szó nélkül csinálja. Ha éjjel kelni kell a babához, ő az, aki kikel az ágyból, és hozza nekem szopizni. A nagynak évente 3-szor tisztíttatni kell a fülét a fülészeten. Mindig a férjem viszi, mert ha ő van ott, kevésbé fél a gyerek. Ha hazajön a munkából, mindkét gyerek vele akar lenni, és ő ezt egyáltalán nem bánja, hiszen neki is hiányoznak az egész napos távollét után. Ha a kicsi este nyűgös, a férjem szokta álomba ringatni, pedig ő is fáradt, ő is pihenne, de ha át akarom venni tőle, mindig azt mondja, hogy én inkább lazítsak, pihenjek, olvassak, mert egész nap a babával vagyok, nekem is kell egy kis változatosság.
Egy férj olyan, hogy gondol rád, arra, hogy neked is jó legyen, hogy te is tudj pihenni. Ettől lesz férj, társ, partner. De ami neked van, az minden, csak nem férj. Szarik ő arra, hogy neked milyen mindent egyedül csinálni, sőt, még saját magát is kiszolgáltatja, csodálom, hogy a fenekét nem te törlöd vécé után. Kellene a francnak ilyen alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!