Tudjátok ugyanúgy szeretni a férjetek gyerekét ahogy a sajátotokat?
Velunk lakik a ferjem 4 eves kislanya. Neki nincs anyukaja es ugy erzem h engem maximalisan elfogadott 'pot anyukanak'. En is imadom a kislanyt, eddig tenyleg ugy ereztem, hogy teljesen a sajatomkent tudom kezelni. De most varandos vagyok a kozos gyerkocunkkel. Tegnap ereztem eloszor h rugdos!! Es azota teljesen elbizonytalanodtam. Felek h nem fogom tudni ugy szeretni a ferjem lanyat, ahogyan megerdemelne. Volt mar vki ilyen helyzetben?? Vagy ha megszokom h most mar tenykeg itt egy kis elet bennem, elmulik a meglepettseg es minden a regi lesz?
Elegge ketsegbe estem!
Elore is koszonom a valaszokat!!
Nem fogod ugyanugy szeretni, ez termeszetes, ne felj!
Nalunk is ez van, a parombak van egy kisfia ( nem lakik velunk, hetente van itt 1-2 napot) , szeretem, de a most 2 honapos kisbabamat mindennel jobban szeretem!
Szerintem ez igy van rendjen, en nem erzem ezt rossznak.
Van gyerekem és nagyon szeretem a dolgait. Nem elfogultság, meg anyai imádat, hanem megszerettem azt, ahogyan a világra csodálkoznak, játszanak és hogy mennyit számít az én hozzáállásom, szerepem az életében. Amióta gyerekem van, azóta teljesen máshogy látom az összes kisgyereket és ugyan ezeket a "gyerekségeket" bennük is észreveszem, szóval jobban kedvelem az idegen gyerekeket is.
Nem fogod ugyan úgy szeretni, de annyi előnye van, hogy ő már abban a korban van, amikor barátok is lesztek, nem baba, akiről gondoskodni kell, meg persze szeretni. 4 éves kislány és egy újszülött 1-2 éves gyerek annyira különböző dolgokat igényel, hogy másért fogod szeretni. Csak legyen sok energiád erőd hozzájuk, azt saját gyerekeknél sem egyszerű fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!