Anyukák! Titeket nem zavar az ha a férjetek/párotok más, szembe jövő édesanyákat bámulnak meg? Természetesen úgy, hogy ott vagytok mellette.
Figyelt kérdés
2015. nov. 25. 19:57
1/23 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna,de szerencsére ilyen nàlunk nincs. Nem kérdezted meg,hogy miért teszi???
2/23 A kérdező kommentje:
Nem-nem! Engem néznek! És nagyon zavar hisz a neje ott van mellette,én meg a kilányomat tolom a babakocsiba. :-/
2015. nov. 25. 20:05
3/23 A kérdező kommentje:
Kislányomat.
2015. nov. 25. 20:06
4/23 anonim válasza:
Kérdés, hogy miért bámulja meg. Bálna méretű, ki van mindene, vagy simán egy csinos anyuka? Mondjuk különösebben egyik se zavarna
5/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bálna,de nem is pakolom ki mindenemet. Pláne ilyen hidegbe nem!
2015. nov. 25. 20:34
6/23 anonim válasza:
Nem értem. Ha csinos vagy, és azért néznek, akkor gondolom gyerek előtt is néztek, mi a különbség hogy szültél egyet?
Ha meg valami "kirívó dolog" miatt néznek (pl. túlsúly, vagy egyebek), akkor az meg azért van, az emberek már csak ilyenek, ha valaki "más", azt megnézik.
7/23 A kérdező kommentje:
Azt nem értem,hogy ilyenkor mégis mit gondolnak az apák?!
Mert az oké,h elötte is meg-meg néztek,de most? Kisbabával? Miközbdm a párja és a saját gyermeke az oldalán sétál?
2015. nov. 25. 20:47
8/23 anonim válasza:
Szerencsére nem ekkora paraszt a férjem. Nem azt mondom, hogy sose néz meg senkit, biztos megnéz, nem vak (ahogy én sem), de van benne annyi, hogy úgy csinálja, hogy ne vegyem észre, és ne bántson vele.
9/23 anonim válasza:
kérdező, attól, hogy lett egy gyereked, nő is vagy, a pasik meg nem vakok. Nem akar semmit, csak megnéz, mert jó nőnek tart, ennyi. Mint ahogy megnézett gyerek előtt is.
10/23 A kérdező kommentje:
Tehát őket az nem is zavarja,h ott a kislányom?
2015. nov. 25. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!