Anyukák! Titeket nem zavar az ha a férjetek/párotok más, szembe jövő édesanyákat bámulnak meg? Természetesen úgy, hogy ott vagytok mellette.
Nem olvastam végig a kommenteket, így lehet már más is írta: hűséget fogadott a férjem, nem vakságot.
Egy igazán dekoratív nőt, sőt pasit én is megnézek, van 2 szemem nekem is, és nem fogom lesütni a földre, csak mert házas vagyok.
Engem is meg szoktak nézni, férjem kifejezetten büszke rá. Nyilván nem a fél órát, hatalmas gülüszemekkel bambulásra értem, amikor beül szembe eléd valaki a metrón, mert az valóban kellemetlen, de az utcán hadd nézzen meg akárkit. Ha szép azért, ha furcsa azért.
Ez budos paraszt keleti tempo.
Eleve olyan orszagban elek, ahol gyonyoru kanos ferfiak amig nem tarskereso app-on chatelsz, a budos eletben nem veszed eszre, hogy tetszel. Lat, gondolja, amit gondol, de nem bamul.
Sajat no mellett meg plane. Szerintem ez a gusztustalan, nem a titokban megcsalas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!