Mennyit segít férjetek a baba körül?
Most olvastam a hozzászólásodat. Te pedig tűröd?! Ez nálatok normális hogy így rádförmed (pláne a gyerek előtt, de egyébként is)?
Miért ha nem mész el a gyerekkel sehova akkor mi lesz????
És még vállaltál vele egy második gyereket...
Nem értelek. Miért?
Mert szereted. És téged szeret? És tisztel? Az a felháborító, hogy 2016-ot írunk itt csongrád megyében és tudod vannak azok a fogalmak, mint önérzet, tisztelet, család, feladatok elosztása, stb... és te még mindig itt tartasz, és neveled hüly.egyereknek a férjedet, hogy fényesre n.yalod a fenekét, meg elé teszed a kaját, mert különben nem eszik, ...mi van?! Ugyan, kérlek :D ennyire szolga lelkű nem lehet egy nő..
de tényleg abszolút kár volt kiírni a kérdést.
"Mert szeretem és ezen a dolgon kívül minden rendben a kapcsolatunkkal "
és mi az, ami ezen kivul mukodik? a szex? (jah, hat végulis jon a második gyerek)
figyelem? torodés? empátia? ...nulla. emberszámba se vesz téged.
a másik, a férjem nem segit, hanem csak teszi a dolgát, mert igy vagyunk egy család. te is az leszel majd, két gyerekkel egyedul.
de, te választottad ezt az életet!
AZért ezt nagyon durvának tartom hogy egy 6 hónapos terhes nőnek sem segít semmit a gyerek mellett. FŐleg olyat, hogy neked kell inni vinni neki??? MÉrt nincs keze hogy töltsön vizet a pohárba? És ha mondjuk be kell majd a végén feküdnöd a kórházba akkor mi lesz? Vidd be a gyereket is vagy mi?
És ha majd te is dolgozni fogsz akkor te is hivatkozhatsz arra otthon, hogy még pohár vizet sem tudsz tölteni magadnak mert dolgoztál? AKkor ki fog minden házimunkát megcsinálni, egy cseléd?
Ezeken gondolkodj el. Nagyon durván elkényeztetted a férjedet, ez nem normális kapcsolat, én nem tudnám ennyire alárendelni magam a férjemnek (és senkinek), hogy én dolgozok, amíg ő a tévét lesi, és aludni akar amikor a gyerek nyűglődik ahelyett hogy próbálná megvigasztalni...
Olyat hogy írhatsz hogy ezen kívül minden rendben van a kapcsolatotokban? Ez az egy dolog amit leírtál, hogy a férjed semmit nem csinál, az szerintem a teljes kapcsolatotokat behálózza, tehát a szexen kívül nem tudom mi lehet még rendben itt?! Az hogy nem iszik, drogozik? MÁr ez is valami...
Két gyerekkel baromi nehéz egyedül, ha az én férjem nem segített volna én nem tudom hogy oldom meg, mert bizony két gyerekhez sokszor egyszerre kell szaladni ami nem egyszerű, arról nem is beszélve ha mondjuk betegek, netán mindketten...
Minek írsz ki kérdést kedves Kérdező, ha meg sem akarok hallani/érteni a válaszokat. Van ám Nálad gond rendesen....ott kellene kezdened, hogy némi önbecslésre teszel szert.
Minden rendben van? Háááát....ha felétek ezt így mondják....nálunk nem.
19-es vagyok...kicsit kapkodva írtam, elnézést.
akarok = akarod
önbecslésre = önbecsülésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!