Olyan lett-e a kisfiatok, mint a férjetek apukája vagyis az apósotok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 21:18
1/9 anonim válasza:
Remélem nem lesz olyan, még nem tudom, még pici.
Miért, olyannak kéne lennie?
2/9 anonim válasza:
Mármint külsőleg, vagy jellemvonásokban? Külsőre inkább rám és kicsit a férjemre hasonlít. Mosolya apósomé. A hajszíne, szeme az enyém. Természetben is inkább rám, bár konokságot az apja családjától is bőven örökölhetett.:) Miért?
3/9 anonim válasza:
Miért lenne olyan? Nem értem, honnan szedsz ilyen ötletet.
4/9 A kérdező kommentje:
Egyik gyermekem úgy néz ki mint az anyósom másik úgy mint az apósom.
2013. máj. 20. 21:42
5/9 anonim válasza:
Az én Kisfiamra is azt mondja mindenki,hogy tiszta olyan,mint Apósom. :-D
6/9 anonim válasza:
enyémre azt mondják tiszta apám :D
nem, apósomra egyáltalán nem hasonlít :)
7/9 anonim válasza:
A kisfiam és a kislányom is rám hasonlít (barna egyenes haj, barna szem, ami kicsit keleties jellegű). A férjemre és családjára egy porcikájuk sem hasonlít ( ők szőkék, kék szeműek) Ellenben a fiam természete tisztára az apja.
8/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Egy-egy külső jegye hasonlít az apjára, de jellemzően az én családomra hasonlít a fiunk.
A lányunk viszont tiszta anyós!!!!!!!!! Külső-belső tulajdonságaival együtt.
9/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Az én fiam külsőleg-belsőleg rám hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!