Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit kap 4 éves kisfiatok...

Mit kap 4 éves kisfiatok karácsonyra?

Figyelt kérdés
Esetleg vonatmániás kisfiú? Neki mint vesztek?
2012. okt. 30. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tescós favonatkészlet?
2012. okt. 30. 15:06
 2/13 anonim ***** válasza:

Már máshol linkeltem, Chuggingtonos készletet, favonat-pályához.

Nekünk rengeteg fasínünk, kiegészítőnk van, két éves kora óta vonatmániás, azóta kapja a készleteket, mozdonyokat, stb. Csak ajánlani tudom, mi is tescos készlettel kezdtünk.

Ez a fajta Chuggingtonos nincs idehaza,e-bayről vásároltam.

Mindjárt linkelem, az előző válaszomat.

2012. okt. 30. 15:12
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi, de ennél sajnos komolyabb a mánia. A favonatkészleten már 2 évesen túl voltunk. Most olyan tehervonat az álom, amit tologatni lehet (tehát elemes/távirányítós kizárva), de hasonlít az igaziakra és nem fasínen megy. Egyszóval bajban vagyok. Ráadásul szülinap, karácsony, névnap, kistesó 2 hónapon belül, plusz nagyiék, nagynénink nevében is keresgélek, így minden érdekel ami ennek a korosztálynak való, s csak reménykedek, hogy belefutok egy sorstársba. Mármint egy vonatmániás, 4 éves kisfiú anyukájába.
2012. okt. 30. 15:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Ó, komoly nagyfiú akkor :)

Mennyit szántok rá?

Esetleg egy terepasztal?

2012. okt. 30. 15:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Chugginton is lefutott. Ő már az igazi vonatokat szereti.
2012. okt. 30. 15:15
 6/13 A kérdező kommentje:

A terepasztallal az a baj, hogy 1) azokat a vonatokat nem lehet tologatni, 2) ha most ellövöm 4 évesen a terepasztalt, jövőre mit veszek neki. Egyébként megfordult a fejünkben, de szerintem abban az a poén, ha együtt építhetik apával. Szóval azzal várnék még 2-3 évet.

Bocsánat, hogy mindenre nemet mondok, de tényleg ilyen nehéz szituban vagyok.

2012. okt. 30. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Modellező boltokban kellene akkor keresgélned.
2012. okt. 30. 15:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Értem.

Tényleg bajban vagy akkor.:)

Megnéztem, ami tologatható, az bébijáték, ami meg élethű, az állati drága, és nem lehet tologatni...

2012. okt. 30. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez?

A dobozán azt irja, h nem kell hozzá elem: [link]

2012. okt. 30. 15:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mégiscsak ez a modellező bolt lesz a jó irány. Állítólag "csak" ki kell szedni egy fogaskereket a mozdonyból, s máris tologatható. Csak az a baj, hogy törékeny.
2012. okt. 30. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!