1 éves kisfiatok miket kap majd karácsonyra tőletek, Nagyszülőktől, keresztszülőktől, rokonoktól?
Formabedobót, szánkót, építőkockát, montesszori tornyot, téli sapkát, zenélős valamit, keménylapos képeskönykönyveket. Ezeket kapja szülinapra, illetve majd karácsonyra megfelezve kb.
Dec.10-én lesz egyéves a kisfiunk.
Most volt egy éves, amit szülinapjára kapott: karika torony, fa építőkocka, megabox építőkocka, dömper, műanyag dob, bébitaxi, de ami a legjobban tetszett neki az a héliumos szülinapos lufi.
Egyébként ritmuskészletet is kapott nemrég (maracas meg csörgődob) ezért karácsonyra még xilofonra is gondoltam.
Kismotor illetve játszósátor (vagy labdás, vagy csak sima). A mászóalagútról lemondtam, azt majd használja bölcsiben, játszóházban....
Ja, meg még kapott ugráló lovat (vagy mit) olyan mint az ugráló labda, csak valami ló vagy szamár vagy mit ábrázol, a hátára lehet ülni és a fülébe kapaszkodva ugrálni vele. Nincs pumpánk, ezért majd később kapja meg, így is már úszik a játékban... A fa puzzlet sem adtuk oda neki, pedig már megvan, majd karácsonyra (háziállatok vannak rajt, minden állaton egy fogó, amivel be tudja tenni a helyére) Kb. ennyi. Fa formavonat, ami még tetszik, ja, meg majd karácsonyra a nagymamától ikeás golyóvezető. Egyéb: műanyag gyümölcsök, reggelikészlet, edények, tányérok, mesekönyv (leporello vagy sima keménylapos), mondókáskönyv.
13,5 hónapos lesz karácsonykor.
Kap könyveket, többnyire állatosokat :-), Montessori tornyot, tologatós sárkányt, Autók a lejtőn játékot, szánkót.
Nem rég volt a szülinapja, arra ő is fogantyús puzzle-t kapott (nagyon szereti, ügyesen pakolgatja, pedig azt hittem, kicsi még hozzá) és azt az ugrálós állatot, amit írtak már, csak nyulat, azt is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!