Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit kap 4 éves kisfiatok...

Mit kap 4 éves kisfiatok karácsonyra?

Figyelt kérdés
Esetleg vonatmániás kisfiú? Neki mint vesztek?
2012. okt. 30. 15:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, de már ilyenünk is van (nem teljesen, de nagyon hasonló). :-)
2012. okt. 30. 15:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Ugyan kislányról van szó, de ő is szereti a vonatokat :) meg nekem mindig is nagyon bejött az amerikai filmekben, hogy egy vonat köröz a fa körül. Plusz tán az is közre játszik, hogy bátyámnak kiskorában volt egy terepasztala. Hát az nagyon klassz volt. Így én ilyesmiben gondolkodom. Kislányom nagyon szeret építgetni, ezért rendeltem neki egy ilyen építős cuccot, nem mondom, hogy játék, mert nem az :D tehát lényegében makett építés, adnak hozzá kis minitéglákat, meg mini faanyagot, meg habarcs alapanyagot és tervrajzot. Ebből kell egy kis házat építeni. Ja a tetőcserepet azt kihagytam :D Szóval ez biztos. Meg még lesz ajándék, csak azok lányosak, így azt most nem írom le, titeket már nem érint :D
2012. okt. 30. 18:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet Neked is.
2012. okt. 31. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!