Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 40 évesen még van esélyem...

40 évesen még van esélyem teherbeesni?

Figyelt kérdés
Érdemes mèg próbálkozni?

2015. máj. 7. 18:06
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
74%

Ne aggódj, tudtam értelmezni!

A legtöbb laikus a végsőkig túlozza az eü kockázatokat (érdekes, az engem kezelő nőgyógyász ezt nem teszi, pedig kb. 30 éve praktizál már).

Másrészt pedig itt a fórumon az a folyton ismétlődő "érv", hogy ugyan hogy néz már ki, hogy egy hatvan éves nőnek húsz éves gyereke van. (Na, ez mióta eü kockázat?)

Jó, befejeztem, én örülök a gyerekeimnek negyven évesen is, aki meg nem szül, az felőlem ne szüljön. Béke veletek :-D

2015. máj. 8. 11:42
 32/39 anonim ***** válasza:
44%
Az a fránya szövegértés! Erkölcsileg senki nem közelítette meg a dolgot, és károgók sem voltak a válaszadók között! De ugye ha nincs vita és probléma, akkor generálni kell!
2015. máj. 8. 11:46
 33/39 anonim ***** válasza:
62%

Remélem, aki itt ágál a 35 feletti szülés ellen, szül majd egyet min. 38-40 évesen:)

Nem tudhatja senki előre. De itt a huszonévesek azt hiszik övék a bölcsek köve. Hamar 40 leszel ám, hiába vagy most 20-25;)

2015. máj. 8. 11:46
 34/39 anonim ***** válasza:
17%

Aki nem akar szülni az nem fog szülni, ez ilyen egyszerű.

Példa: a szüleim csak gumival védekeznek és a 28 év házasságuk alatt egyszer sem fordult elő "véletlen" gyermekáldás.

Lehet, hogy hamar eljön a 40-en, de az még nekem nagyon messze van ;)

2015. máj. 8. 12:00
 35/39 anonim ***** válasza:
15%
Megint az előítéletek! Ahogy idősödik az ember annál kötekedőbb, vagy mi? A 40-ig nekem van még 15 év! Addigra a gyerekeim 17, és 15 évesek lesznek. :) És lehet, hogy 5 év múlva lesz mégegy baba...mert akkor sem leszünk elkésve.
2015. máj. 8. 12:19
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

A baratnom 30 evesen ismerte meg a ferjet.

10 eve nem jon a baba. Nem tudom hany inszemen es lombikon vannak tul.

Iden 40 eves lesz a baratnom, es a nyaron mennek lombikra.

Elitelndo, hogy meg 40 evesen sem tett le az almarol, hogy edesanya lehessen?

2015. máj. 8. 14:01
 37/39 Manka68 ***** válasza:
100%
Igen, van esélyed. Ha biztosan szeretnéd tudni, menj a dolgok elé, keress egy lelkiismeretes dokit, és kérd az alap kivizsgálást. 40 évesen nehezebben jön össze a baba egy egészséges nőnek is, mert a petesejtjeink velünk születtek, velünk öregszenek, ezért több közöttük a nem egészséges, mint fiatalabb korunkban. De amíg a hormonjaink jól működnek, addig van esély. A statisztika pedig azt mutat, amit akar, az hogy minden 100adik baba beteg, nem jelenti azt, hogy pont a tiéd lesz az. Ahhoz pedig senkinek semmi köze, hogy a gyermeked 18adik szülinapján te hány éves leszel. Hogy hogyan neveled, mennyire érted meg, nem kor, hanem személyiség kérdése. :-)
2015. máj. 9. 06:45
 38/39 anonim ***** válasza:
Érdekelne kedves kérdező, hol tartasz, sikerült-e. Én januárban voltam 40, most próbálkozunk.
2015. júl. 19. 21:09
 39/39 Anett80 ***** válasza:

(Angol geprol irok,ekezetek nelkul)

Ez legnagyobb reszben a parkapcsolatodtol fugg.

Nagynenem is pont 40 eves volt, sot be is toltotte, mikor ujabb gyereket szeretett volna (volt mar egy 10 eves lanya). A ferje is mellette allt, vegig probalkoztak, egy jo ferj mellett meg vegul ikrek jottek ossze, igaz, vmi gyogyszert is beszedett, hogy "rasegitsen".

Nem lombikoztak,egy gyogyszerrel serkentette a peteerest, de teherbe tudott esni.

Ha te singli vagy, se elettars, se ferj, se barat, es mar 40 eves, akkor mar nem sok esely van a babara, mert a babaproject 40 korul nem egy hetes dolog!!!!

De ha ferjed vagy elettarsad van, hosszabb ideje, akkor az eselyek meg 40 korul is jok.

En 34 voltam, mikor az elettarsamat megismertem, ossze is koltoztunk. Majdnem egy eve egyutt elunk. Minden OK. 35 leszek a jovo heten! Es mi elkezdtuk a baba project-et nehany honapja. Terhes is voltam, de elveteltem,ket honap utan, bizony, egy-ket veteles is benne van a pakliban! Anyam is 2X vetelt el elottem, en voltam a 3. terhessege, de velem mar nem volt semmi baj.

Mint sok no, en sem lettem terhes azonnal, egy honap utan, es a veteles miatt is "idot vesztettem" es lehet, meg fogok is, a tenyleges sikeres terhesseg 1-2 eves project is lehet, es en arra a terhessegre gondolok, ami meg is marad, es egeszseges baba szuletik. 70-75%-a a veteleseknek az elso trimeszterben van,a 2. honap utan nekem a baba elment.

Anyukam mondta eppen tegnap este azt az ostobasagot (jol leszurtam erte), oooo, kislanyom, neked meg olyan sok idod van, 40 evesen is raersz a baba projecttel! Mondtam anyuci, gondold vegig, mit beszelsz, mert csak akkor igaz ez az allitas, ha VAN egy szereto, termekeny ferj melletted, akivel 10-15 eve boldog hazassagban elsz, te anyukam nem gondolsz a singli 40 eves nokre, akiknek meg kutyajuk sincs! Es anyu azt hitte, egy honap utan mar terhes leszek, hat az elso terhessegem fel evet varatott magara, es nem hasznaltunk semmilyen fogamzasgatlo eszkozt! Aztan, mikor megfogant, el is veteltem.

A baba project 1-2 eves project, akiknek egeszsegugyi problemajuk van, lehet 4-5 ev is siman, ennyit "csusznak" vele.

40 evesen akkor erdemes probalkozni, ha van stabil elettarsi kapcsolatod vagy szereto ferjed, szinglikent,ha meg senki sincs a horizonton sem, mar tul keso. Sok not ismerek, aki 40-43 evesen gyerekekrol almodik, de evek ota nem volt meg alkalmi kapcsolata sem. Ezeknek a noknek mind keso, szomoru kimondani, de ok sorra mind kifutnak a szulokepes korbol, vagy mar ki is futottak. Ez az igazsag, ami napjainkban tomeges jelenseg!

A masik dolog a te egeszsegi allapotod, mennyire vagy fogekony 40 evesen.

2015. okt. 16. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!