40 évesen még van esélyem teherbeesni?
Nekem 25 körüli ismerőseim is szültek beteg babákat.
Szerintem mindenki tud az ismeretségi körében hasonló példákat.
Azt hiszem hasonló dolog zavar mindkettőnket.
Engem 22 évesen elítélnek itt leggyakrabban mondván mire szülöm, biztos felelőtlen védekezés miatti becsúszott baba, biztos nem vagyok érett, nem kiforrott a személyiségem és 27 évesen már úgyis más életet élnék, mert az a tendencia hogy ha 20 alatt ismerted meg a párod, gyereket szültél stb akkor 27 körül ki fog égni a kapcsolatunk.
Zavaró egy dolog az előítélet.
Amúgy nem azt írtam hogy ne szüljön, azt írtam hogy én nem vállalnék gyereket 35 felett sem mert félnék az egészségügyi problémáktól és attól hogy túl nagy lesz a generációs szakadék köztem és a gyermekem között (túl sok példát láttam erre, főleg amikor kamaszodik a gyerek. Később persze az elfogadás miatt javulhat ha nem törik szét minden a kamaszkorban)
Tehát én leírtam a véleményem, de ne bánts az előítéleteddel hiszen én sem bántóan írtam.
Továbbra is bizonyított dolog.
Ha voltál már genetikai vizsgálaton akkor te is tudhatod, hogy nem 20-30 között van a legtöbb nő.
Nem véletlenül kötelező 35 év fölött a genetikai vizsgálat és sok esetben a magzatvíz levétel. Miért? Az idő haladtával nő a kockázati tényező.
De be is fejeztem ezzel az offolást.
Szerintem én sem...
Mint írtam, szívesen szülnék, így 40 évesen egy 4. gyereket, ha nem félnék a szüléstől. A 3. ugyanis elég nehéz volt. Én úgy érzem, egészséges, kellően fitt vagyok. A férjemmel 19 éves házasok vagyunk, szóval ez sem lenne gond.
De ez csak elmélet, marad a 3 gyerek:) Ez fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!