Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom, hogy ezzel nem megyek...

Tudom, hogy ezzel nem megyek semmire, de szeirntetek kb hány százalék esélyem van teherbeesni?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban 16. körül volt pé-m. Együtt voltunk 10, 12, 14, 16, 17-én és ma reggel. Ha tegyük fel, hogy teljesen egészségesek vagyunk (először a második próbálkozós hónapban estem teherbe csak sajnos nem maradt meg), akkor megközelítőleg hány százalék esélyünk van?
2015. márc. 20. 18:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Meg fogsz lepődni: 50%
2015. márc. 20. 19:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Pontosan 50% az esélyed, ami ugyan több a 0-nál de kevesebb a 100-tól. ;) mindenesetre drukkolok!
2015. márc. 20. 20:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Érdekes, akkor is 50%ot szoktak mondani, ha valakinél egyszer kiszakad a gumi pl... Azt gondoltam, hogy ennél azért csak több.
2015. márc. 20. 20:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom de nem tudjuk megtippelni ennel jobban. Valójában sok megtermékenyült petesejt el sem jut a mehbe. Meg nem tud beagyazodni. Mert éppen tud csak rosszul így korán elmegy. Maga az hogy van pé remek dolog, Nélküle nehéz lenne de ez nem minden.
2015. márc. 20. 20:24
 5/13 anonim ***** válasza:
49%
Miért lenne több mintha kiszakadna a gumi? Ugyanúgy gci jut a hüvelybe...
2015. márc. 20. 20:37
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért mert az egy alkalom, ez meg több.
2015. márc. 20. 21:30
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
A teherbeeséshez pontosan 1 alkalom kell. Se több se kevesebb.
2015. márc. 20. 21:35
 8/13 A kérdező kommentje:

Jah, persze, biztos statisztikailag ugyanannyi eseélye van annak aki minden nap szexel, mint annak aki egész hónapban egyszer...

Úgy látom, itt hiába vár az ember egy kis bíztatást, lelkesítést, mert hiába...

2015. márc. 20. 21:38
 9/13 anonim ***** válasza:
62%

Oké, akkor TUTIRA terhes vagy!!! Ezaz hajrá hajrááááá, napi 3x minimum szexelj, mert a gyereket darabonként kell ám összerakni. Most így jó? :D

Basszus, feltettél egy kérdést, ami alapba is tök primitiv, és leirom őszintén hogy márpedig 50%, erre tessék. Na mindegy, én többet nem írok, te biztos többet tudsz nálam, mondjuk az igaz hogy van 3 gyerekem de teee vagy a sirály. Jóéjt.

2015. márc. 20. 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen bíztatlak, de az nem befolyasolja azt, ami benned törénik vagy nem történik.

Mi is hónapokig próbálkoztunk, volt h mint a nyulak és semmi. Aztan most januarban konkretan kettő együttlétből fogant meg a picink.

A lényeg, hogy ne legyen görcsös. Én tényleg tiszta szívemből kívánom, hogy legyen belőle baba, ne feszülj rá és minden rendben lesz. :)

2015. márc. 20. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!