Tudom, hogy ezzel nem megyek semmire, de szeirntetek kb hány százalék esélyem van teherbeesni?
Jah, persze, biztos statisztikailag ugyanannyi eseélye van annak aki minden nap szexel, mint annak aki egész hónapban egyszer...
Úgy látom, itt hiába vár az ember egy kis bíztatást, lelkesítést, mert hiába...
Oké, akkor TUTIRA terhes vagy!!! Ezaz hajrá hajrááááá, napi 3x minimum szexelj, mert a gyereket darabonként kell ám összerakni. Most így jó? :D
Basszus, feltettél egy kérdést, ami alapba is tök primitiv, és leirom őszintén hogy márpedig 50%, erre tessék. Na mindegy, én többet nem írok, te biztos többet tudsz nálam, mondjuk az igaz hogy van 3 gyerekem de teee vagy a sirály. Jóéjt.
Nagyon szívesen bíztatlak, de az nem befolyasolja azt, ami benned törénik vagy nem történik.
Mi is hónapokig próbálkoztunk, volt h mint a nyulak és semmi. Aztan most januarban konkretan kettő együttlétből fogant meg a picink.
A lényeg, hogy ne legyen görcsös. Én tényleg tiszta szívemből kívánom, hogy legyen belőle baba, ne feszülj rá és minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!