Az elöváladéktól való teherbeesésnek mennyi százalék az esélye kb?
Szia. :) Szerintem ez változó és egyénfüggő. Értem itt,hogy mindenki másképp "működik". :D Nem vagyunk egyformák. Van aki terhes lesz,van aki nem. Mi 2 évig próbálkoztunk nem jött össze,majd beindult egy munka,és ott is kellett hagynom,mert első hónapban már terhes lettem. Májusban kezdtem el dolgozni,4 hétre rá már pozitív tesztekkel néztem előre,és a furcsa,hogy ebben a hónapban nem ment el bennem a férjem. Csak a munkára koncentráltam a kudarcok után. És tessék,előváladéktól lettem terhes. A nőgyógyászom szerint ezek a legéletképesebb spermiumok,és ezt sokan nem tudják. Hát én ezek után hiszek neki. :)
A kérdésedre a válaszom ezek után...sztem 50% (élő példa vagyok,és még sokan sztem,hogy így estek teherbe) :) Csak nem Nálad is ez a helyzet Kedves Kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!