Így mennyi az esélye a teherbeesésnek?
Figyelt kérdés
Peteérés környékén voltunk együtt megszakítással - tudom, nem védekezés!
A barátomnak kevés előváladéka van, első aktus alkalmával
(ez ugye nem tartalmaz hímivarsejtet; mirigy termeli, csak akkor van benne életképes hímivarsejt, ha egyszer elmegy, és pár órán belül lesz még egy menet, mert akkor ott maradnak a húgycsőben; később a nem megfelelő hőmérséklet és a savas pisi miatt elpusztulnak)
voltunk együtt.
Sokáig tart neki, amíg elmegy, fél órát is bírja.
Pár perc után mindig vett fel óvszert.
2013. aug. 28. 21:44
1/3 anonim válasza:
Attól függ mi számít elsőnek.Ha pár órával előtte maszturbált,akkor máris második.Ez nem garancia semmire,én biztos nem tenném fel rá a gyerekem életét és a sajátomét sem,inkább húznék gumit az elejétől kezdve,mert peteérés környékén már minden veszélyes.Ésszel játszatok!
2/3 A kérdező kommentje:
Most költöztünk össze, így elég mozgalmasra sikerült az első hónapunk :D
Innen tudom, h nem maszturbált előtte.
2013. aug. 29. 10:40
3/3 anonim válasza:
Akkor mi a kérdés? Maximálisan bízol benne,egy percre sem fordul meg a fejedben,hogy hímivarsejtek kerülhettek beléd,szóval ez egy tuti módszer és minden happy.Akkor mi a gond? Miért írtál ki kérdést,hiszen tudod,hogy ez a mószer kockázatmentes és nektek így soha nem lesz gyereketek.Nyugodt,feszültségmentes szexet,később türelmes sorban állást az ügyeleten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!