40 évesen még van esélyem teherbeesni?
Mi azt innen honnan tudjuk?
Van, akinek már 30 évesen sincs.
Ne bizonytalanítson el a sok "tinimami"!
Nyugodtan vágj bele, ha egészséges vagy!
Én is 40 vagyok, igaz, hogy van 3 gyermekem, de ha nem félnék a szüléstől, simán bevállalnék még egyet:)
Senki életére, élethosszára nincs garancia. Hiába szül valaki 20 évesen, ha meghal pár év múlva...
Ha rendben van a biológiai órád akkor persze.
De sokkal nagyobb a kockázat mindenre, illetve vedd azt számításba h 55-60 évesen, hogy fogod bírni a kamasz kori lázadást.
Első gyerek lenne?
"tinimami" csak mert nem a negyvenes évek körül kezd babát tervezni valaki?
Bocsi hogy úgy gondolom mindennek megvan egy természetes egészséges ideje, így a gyerekvállalásnak is. Tehát nem bántani akarok senkit de azért le se tinimamizzanak mert még csak nem is 30 felett szülöm az elsőt és 35 után már nem vállalnák tervezetten gyereket.
Amúgy persze esélyed lehet rá, példát láttam rá, de nyilván nem ugyanolyan 40 évesen szülni mint tinimamiként, több az ajánlott szűrővizsgálat nagyobbak a rizikófaktorok, meg amit írtak nagy a korkülönbség ami nem feltétlen előny, főleg ha első gyerek. Ezt azért is gondolom így mivel láttam ilyen korkülönbségre példát tudom hogy mennyire nehezen értik meg egymást ott becsúszott késői gyermek lett és nagyon nehéz a kapcsolata a szüleivel mert elbeszélnek egymás mellett nem tudják látni a másik nézőpontját..
Az te vagy, más meg nem szül 20 évesen.
Van, aki meg sem találja az igazit 35 alatt, az ássa el magát, nehogy megszólják, ha merészel szülni 35 felett?
Én 25, 28, 33 évesen szültem, mielőtt azt írnád, csak a másik végletet fogadom el.
De itt folyton leszólják, aki 35 felett kérdez, szülne:S
Nem 35 évről van szó hanem 40, főleg ha első gyerekről van szó akkor nem éppen jó.
Szerintem nem szólta le senki a kérdezőt, te kezdtél el "tinimamizni".
De! Bizonyított dolog tény, hogy az idő mulasaval a genetikai problémák gyakoribbak lehetnek, sokkal több a kockázati tényező.
És igen egy 60 éves nem minden esetben fog tudni úgy gondolkodni mint egy 18-20 éves "gyerek".
Ez persze itt nem biztos, hogy így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!