Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Atlag 37 napos ciklussal...

Kattyi kérdése:

Atlag 37 napos ciklussal mennyi eselyem van teherbeesni?

Figyelt kérdés
4 honapja probalkuzunk,de eddig meg semmi.Tudom hogy meg van idom de aggodom hogy a hosszu ciklus vegedt nem fog osszejonni a baba.Tapaszalatok?

2014. ápr. 2. 12:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Csináltatni kéne egy 3. és 21. napi hormon vizsgálatot, mert a túl hosszú ciklus (a normált 21-35 nap közé teszik)mögött akár hormon probléma, pl. ösztrogén dominancia állhat. Mindenképp érdemes kivizsgáltatni, mert így nehezebben jöhet össze a baba, persze ez nem törvényszerű.
2014. ápr. 2. 13:36
 2/23 anonim ***** válasza:

Tényleg nem törvényszerű, mert nekem is mindig nagyon ritkán jött meg 36-37 nap előtt és 4 hónap alatt teherbe estem, és még csak a peteérésemet se figyeltem soha.

Szurkolok neked! Az is lehet, hogy nemsokára összejön, a hosszabb ciklus még nem zárja ki a gyors teherbe esést. Ugyanúgy van (egészséges esetben) peteérésed, csak kicsit később és nem ciklus közepén, minél gyakrabban, 2-3 naponta érdemes azért összebújni.:)

2014. ápr. 2. 14:01
 3/23 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Meg varok par honapot az orvossal addigra remellem osszejon a baba.2.valaszolo koszonom hogy szurkolsz nekem,remellem nekem is szerencsem lesz :) meg varom a tapasztalatokat ;)
2014. ápr. 2. 21:14
 4/23 anonim ***** válasza:
hát én csak annyit tudok hozzászolni hogy nekem is hosszuak a ciklusaim 31-36 naposak,de a dokim szerint ezzel semmi gond nincs,csak késöbb van peteérés,egyébként mi 3honapja probálkozunk,és most várom hogy ne jöjjön meg :) (R)
2014. ápr. 2. 22:31
 5/23 A kérdező kommentje:
Akkor egy kicsit megnyugodtam,csak ennyire hosszu ciklusrol nemigazan irnak.Drukkolok neked :) en vasarnapra nem vartam es nem jott meg,mar orultem mert meg csak tunetem sem volt.a teszt negativ es hetfon megjelentek a mensi tunetek de meg mindig semmi.tuti megjon a heten :/
2014. ápr. 3. 08:56
 6/23 anonim ***** válasza:
és most hányadik ciklus napom jársz? mindig van remény amig nem jön meg! :) szurkolok nekünk :) (R)
2014. ápr. 3. 18:27
 7/23 A kérdező kommentje:
mar a 42.en.a mai teszt is negativ :( enis drukkolok nekunk ;)
2014. ápr. 4. 08:39
 8/23 anonim ***** válasza:
és azt nemtudod melyik volt az eddigi leghosszabb ciklusod? mert azt mondják,akinek ilyen hosszu,mint nekünk,annak a leghosszabb ciklusát kell venni pl:43nap és utánna egy nappal tesztet csinálni. egyébként nekem is volt már többször is 42napos a ciklusom,de nekem az volt a leghosszabb. (R)
2014. ápr. 4. 15:33
 9/23 A kérdező kommentje:
masfel ev aladt a leghosszabb 45 napos volt.meg mindenkepp varok.jovo heten keszulok dokihoz ha addigra sem jon meg.veled mi a helyzet?mikorra nem varod?
2014. ápr. 4. 20:17
 10/23 A kérdező kommentje:
es ma meg is jott :(
2014. ápr. 5. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!