22-23 napos ciklusok. Van esély így is teherbeesni?
Figyelt kérdés
Június végén hagytam abba a gyógyszert, mert babát szeretnénk. Azóta 2 ciklusom volt, 23 illetve 22 naposak, úgy tűnik, nekem így fog beállni, ilyen rövidre. A kérdésem az, hogy ez nem probléma-e teherbeesés szempontjából, sikerülhet így is? Van olyan, akinek ilyen hosszúságú volt a ciklusa és sikerült a baba? Peteérésem szerintem van, mert hasszúrkát mindig éreztem, hol az egyik hol a másik oldalon, ami aztán el is múlt. Viszont "tojásfehérje" nyákom nem volt.2013. aug. 21. 21:17
1/4 anonim válasza:
Vegyél akkor ovulációs tesztet.
2 ciklus még nem jelent semmit, ha évekig szedted a bogyót, akkor tovább is tarthat, hogy beálljon.
Egyébként nekem meg 42 napos a ciklusom, és volt is olyan nőgyógyász, aki azt mondta, hogy nehezen fogok teherbe esni, ahhoz képest mind a két gyerek elsőre sikerült, szóval nem hiszem, hogy a ciklus hossza probléma lenne.
2/4 anonim válasza:
Nekem kellett vagy 10 honap mire a bogyo abbahagyäsa utän beällt.Volt 17 napos ciklusom is,volt 8 napos luteälisom is.Borzaszto volt.Azt is csak onnan tudtam,hogy van-e peteeresem,hogy hömerözök,1 ev alatt 2x nem volt-ugy nez ki-de ällitolag az is normälis. Szoval,sztem 2 honap meg keves...:-)
3/4 anonim válasza:
Nekem 21 naposak a ciklusaim...Van 2 nagy fiam,és júniusban sajnos elment egy babám...Szóval...ne aggódj!Nekem ilyen rövidke ciklussal is van peteérésem!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
3-as, nagyon megnyugtattál, köszi!
2013. aug. 22. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!