Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Atlag 37 napos ciklussal...

Kattyi kérdése:

Atlag 37 napos ciklussal mennyi eselyem van teherbeesni?

Figyelt kérdés
4 honapja probalkuzunk,de eddig meg semmi.Tudom hogy meg van idom de aggodom hogy a hosszu ciklus vegedt nem fog osszejonni a baba.Tapaszalatok?

2014. ápr. 2. 12:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
sajnálom :(( akkor további sok szerencsét kivánok neked! remélem legközelebb összejön :) én a ciklus.hu szerint 9.ére nem várom,de multhonapban 1nappal hamarabb jött meg,mint irta,de mivel nállam is eltérö h mikor jön meg,ezért pontosan nemtudom,de nagyábbol 9felé valoszinü h nem kell jönnie :) semmi elöérzetem nincs h megakarna jönni,csak a melleim duzzattak meg,de rendesen,de ez még jelenthi azt is h megfog jönni,és azt is h nem,de nagyon remélem h sikerült! már anyira várom h sikerüljön,bár nem régota probálkozunk,3honapja de azért nagyon szeretném ha sikerülne.
2014. ápr. 5. 15:06
 12/23 anonim ***** válasza:
bocsi de még azt szerettem volna kérdezni h mior voltatok utáljára együtt? mert most valoszinü a petérésed is nagyon eltolodott,és lehet most azért nem jött össze mert nem pé kor voltatok együtt,vagy te tudod mikor van? mert én soha nemtudom pontosan csak nagyábbol ja az elözö is én voltam (R)
2014. ápr. 5. 15:09
 13/23 A kérdező kommentje:
Koszi,enisremellem hogy legkozelebb osszejon.Akkor neked is kiderul par nap mulva,drukkolok neked :) Nekem a duzzadt mell es par pattanas a mensi velem,most is csak ezeket erzekeltem ugyhogy ereztem hogy nem jott ossze.Hat mivel altalaban 37 nap a ciklusom igy az szerint voltunk egyutt,nem szamitottam ekkora kesesre.termeszetesen azon kivul is voltunk egyutt de mar nem tudom mikor.En meg kb-ra sem tudom mikor van pe-m,a ciklus.hu szerint veszem.de ebbe a honapba fogom figyelni,valojaba eddig nem tudtam a jeleirol mivel nem foglalkoztam vele.enis nagyon szeretnem hogy ossze jojjon vegre,en mar evek ota akarok csak a parom nem volt benne.mar van egy 6 eves kis hercegnonk o is nagyon szeretne mar kistesot :) neked elso baba?
2014. ápr. 5. 15:34
 14/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok a gyerköchöz! :) igen nekünk ö lenne az elsö,ugyhogy nagy izgalommal,és örömmel várjuk :) ezért nem is alapozok a tünetekre,mert tudom h pms tünetek is lehetnek,de azért még van remény,pár nap és kidrül :) (R)
2014. ápr. 5. 23:25
 15/23 A kérdező kommentje:
Koszonom :) igen,meg van remeny,majd irj hogy mi a helyzet :)
2014. ápr. 6. 13:49
 16/23 anonim ***** válasza:
rendben megirom majd milett :) (R)
2014. ápr. 6. 16:05
 17/23 A kérdező kommentje:
Szia kedves R.Mi ujsag veled?
2014. ápr. 19. 20:22
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem 42napos ciklusaim voltak, és 2-3hónapnalatt sikerült a baba.

Ne aggódj! Biztos, hogy sikerülni fog!

2014. ápr. 22. 22:30
 19/23 anonim ***** válasza:

Elso baba 4 hónapon belül jott ossze, összevissza 30-40 napos ciklusokkal. Masodik baba harom hónapon belül, akkor 55-60 napos ciklusaim voltak. A harmadik babat most várom. Meg szoptattam a testvérét, egyszer sem jott meg a szules ota, megis terhes lettem.

Nekem is azt mondta a doki az elsőnél, hogy nem jók az esélyein ilyen ciklus mellett,,s en is féltem.. De látod megis igy alakult. Drukkolok!!:)

2014. ápr. 23. 20:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem is hosszú ciklusaim voltak. Miután abbahagytam a gyógyszer szedését több mint egy évet vártam, hogy rendeződjenek a ciklusaim. Az utolsó ciklusomban elkezdtem a barátcserje kapszulát szedni, hátha kicsit lerövidíti az én 32-37 napos ciklusaimat. Már az első hónapban terhes lettem. Ezek szerint nem lehetetlen hosszú ciklussal sem teherbe esni. Sok sikert a következő hónaphoz!
2014. ápr. 23. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!