Van esélyem teherbeesni szoptatás alatt?
Részben igaza van, részben nem. Nincs törvény a női szervezetre. Van, aki teherbe esik intenzív szoptatás alatt úgy, hogy nincs menzesze sem. Van, akinek megjön, szoptat és úgy esik teherbe. Nekem speciel fogamzásgátló volt a szoptatás, ugyanis nekem meg sem jött, még szoptattam, peteérésem sem volt. Ahogy abbahagytam a szoptatást, azonnal megjött a menzeszem, de csak egyszer, mert rögtön terhes maradtam.
Nem tudom, te menstruálsz-e, akkor talán nagyobb az esélye. Használj ovu tesztet, figyeld van-e peteérésed. Vaterán nagy kiszerelésben viszonylag olcsón hozzá lehet jutni. Sok sikert!
szerintem simán teherbe eshetsz.Az intenzív szoptatás,ami véd(elvben),az az igény szerinti szoptatás,ahol sosem telik el 3 óránál több két szopi között.Gondolom ez nálatok nincs már így.Te meg ráadásul szabályosan menstruálsz elég régen.
Nem értem egyébként az ilyen védőnőket,miért kell a tévhitet tovább erősíteni az anyukákban,inkább ne mondana semmit akkor..
Amire a hatos gondol az az,hogy szoptatás oxitocint termel,ami méhösszehúzódásokat okoz...Ezért nem szokták ajánlani az orvosok,hogy szoptass,ha várandós vagy.
Barátnőmnek el kellett választania a kisfiát,mert nagyon görcsölt a hasa tőle.Én semmit nem éreztem meg belőle,mikor szoptattam,és már terhes voltam.
Itt tudsz róla olvasni,és a cikk máris megcáfol,h hülyeséget írtam az előző 3 órával,mivel itt hatot ír,valószínűleg rosszul emlékeztem,bocsánat:)
szia!én csak offolok!
Ugyan ebben e cipőben járok mint te csak annyi különbséggel h az én babám 4,5 hónapos és még nem jött meg szülés óta.Tudom,nekem alig van esélyem erre,de azért reménykedem de nagyon!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!