Szoptatás alatt hogyan lehet teherbeesni, mármint szoptatok még, de szeretnék még egy bébit és nem is tudom, hogy ilyenkor hogy jó csinálni?
Nemrég olvastam egy kérdést erről, de nem találom. :(
Azt nem tudom, hogy a szopiztatás méhösszehúzódása mennyire okozhat vetélést és szopi időszakban mit lehet tenni a biztonságosabb teherbeesésért és kihordásért?
Nekem azt mondta az orvosom, hogy 6 hét után elvleg teljesen regenerálódott a méh, és ha rövid időn belül újjabb magzat lesz (ha rendesen szült a mama) akkor nincs semmi akadálya, de 6 hónappal a szülés után, már nyugodtan jöhet az újjabb terhesség.A szoptatást meg úgy tudom ez anyyiban befolyásolhatja, hogy megváltozhat az anyatej íze és lehet a baba abba hagyja a szopit.De hallottam már olyat, hogy az anyuka a 2. terhessége alatt végig szoptatott, és a 2. szülés uán mind a két babát szoptatta.
Mi is már próbálkozunk a kistesón, most 8hós a kisfiam.Igaz ő már nem szopizik.
Sok sikert a kistesóhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!