1 év sikertelenség után holnap megyek nődokihoz. Mit mondjak ha megkérdezi, hogy mi a panasza?

Figyelt kérdés
Ezen agyalok hogy mit mondjak majd. Sztk-es dokihoz megyek, és ugyebár úgy kezdik hogy mi a panasza? ti mit mondtatok, hogy miért jöttetek és mit szeretnétek? köszi
2014. márc. 23. 10:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom neked mondani hogy fel a fejjel!Nekünk sem jött össze 2 évig,és mire már nem is gondoltunk rá addigra jelentkezett igaz elment de tudjuk hogy lehet....most járt le a 3 hónap a műtét óta és most kezdünk majd el újból próbálkozni!Sok szerencsét és kitartást kívánok nektek!Tényleg fel a fejjel tudom hogy mit érzel! :)
2014. máj. 10. 18:08
 22/23 A kérdező kommentje:
Sajnálom ami veletek történt, nektek sem könnyű. Sok sikert kívánok én is!
2014. máj. 11. 09:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Igen,nem könnyű,de a remény hal meg utoljára!Köszi szépen! Írj majd ha van valami. :) szorítunk!!!!
2014. máj. 11. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!