1 év sikertelenség után holnap megyek nődokihoz. Mit mondjak ha megkérdezi, hogy mi a panasza?

Figyelt kérdés
Ezen agyalok hogy mit mondjak majd. Sztk-es dokihoz megyek, és ugyebár úgy kezdik hogy mi a panasza? ti mit mondtatok, hogy miért jöttetek és mit szeretnétek? köszi
2014. márc. 23. 10:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

"Olyan probléma van,hogy egy éve próbálkozunk babával de nem jön össze.Elmondod a menstruációd,hogy zajlik,milyen a ciklusod".....

Én ezt mondanám,ezután úgyis kérdez arra meg ŐSZINTÉN válaszolsz.

2014. márc. 23. 10:45
 2/23 A kérdező kommentje:
Értem, már csak abban reménykedek, hogy segíteni fog mert végül is csak egy sztk nődoki.
2014. márc. 23. 10:50
 3/23 anonim ***** válasza:
77%

Ez most egy komoly kérdés?

"Egy év rendszeres, védekezés nélküli szexuális élet mellett nem estem még teherbe. Kérem nézzünk utána hogy mi lehet a gond, van-e bármi probléma."

Amúgy először a párodat kellene kivizsgálni.

2014. márc. 23. 10:53
 4/23 anonim ***** válasza:
Miért a párját kellene először kivizsgálni?
2014. márc. 23. 10:54
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Minden normális orvos a pasival kezdi, mert sokkal kevésbé invazív mint a nők vizsgálata (vagyis egyáltalán nem), és a statisztikák szerint ugyanolyan arányban lehet a férfinál gond, mint a nőnél.
2014. márc. 23. 10:57
 6/23 anonim ***** válasza:
Hmm ezt nem is tudtam,köszi mégis van értelme ide járni.Legalább itt normálisan válaszolnak nem mint más témakörben.
2014. márc. 23. 11:00
 7/23 anonim ***** válasza:

Azt mondod: a menstruációs ciklusom ilyen és ilyen (ennyi napra jön meg, ennyi ideig tart), élünk rendszeres szexuális életet, és 1 éve nem sikerül a baba.

Ahova elküldenek:

- hormonvizsgálat (a ciklusod 3-5. és 21-24 napján), ez egyszerű vérvétel

- petevezeték átjárhatósági vizsgálat (ajánlom a Hsg-t, nem fáj, 2 perces vizsgálat, nem kell altatni, műteni hozzá)

- férjednek spermiogramm, ez általában fizetős, a többi ingyenes

- és nem fognak elküldeni szerintem, de erőltesd ki az inzulin rezisztencia vizsgálatot, ezt a legtöbb nőgyógyász nem kéri, nem is tud róla, mégis a sikertelenség nagy százalékában ez áll

2014. márc. 23. 17:18
 8/23 anonim ***** válasza:
Szia!Tavaly novemberben voltam én is ilyen problémával sztk-s dokinál,2 évig nem jött össze a baba, elküldött vérvételre a mensi 3.napján kellett mennem aztán vissza nődokihoz,az eredmény azt mutatta hogy nálam minden ok és meg is kérdezte hogy miért engem küldtek először vizsgálatra,mert a páromat kellett volna...ekkor kaptam egy Andrológus doki számát hogy a párom menjen oda...egyéb okok miatt elhalasztottuk és nem mentünk el..Januárban pozitívat teszteltem szóval nem is kell el mennünk már tudjuk hogy lehet babánk(igaz még nem most mert sajnos februárban missed ab kellett mert nem volt szívhang)...szóval nyugi néhány sztk-s doki is tud rendes lenni.Ja amúgy azt mondják hogy 1 év sikertelenség az még semmi és van aki elhajt.. :/ Írj majd mit mondott!
2014. márc. 24. 10:45
 9/23 A kérdező kommentje:
Ok! köszi neked is, sajnálom a missed ab-ot, majd megírom mi volt :) és sok sikert nektek is :)
2014. márc. 24. 11:10
 10/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm/köszönjük szépen!Várom majd a jelentkezésedet!
2014. márc. 24. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!