Van itt olyan, aki úgy gondolja, hogy az Inofolic segített neki a teherbeesésben sok sikertelenség után?
Figyelt kérdés
Annyi mindent olvasni róla és nem tudom megér-e ennyit ez a por.2014. febr. 27. 11:28
1/9 anonim válasza:
szia!!!nem tudom,hogy nekem biztosan az segített e,de nekem 1 éve nem volt peteérésem,és pcos is vagyok,tele volt a petefészkem cisztékkal...1 havi napi 2 merckforminnal,és napi két tasak inofoliccal eltüntek a ciszták,és lett egy domináns tüszőm!!! :D sztem mindenképp segített benne...és most várok türelmetlen mi lesz az eredmény... ;-) NEM VESZTESZ VELE ha elkezded szedni...nem olcsó,..de nekem megér minnden pénzt =))
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Drukkolok neked! nálam elvileg minden ok, csak nem jön a baba és azért gondoltam erre. Majd írd meg mi lett :)
2014. febr. 28. 16:53
3/9 anonim válasza:
szia.gondoltam megírom,hogy megjött:( nah sebaj,uj hónaap uj remények ;-D ..és leg magától jött meg XD....
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megírtad, sajnálom...szerintem nekem is megfog jönni megint, nagyon úgy érzem....
2014. márc. 8. 08:25
5/9 kerstyke válasza:
Nekem ez a harmadik hónapja, hogy iszom. Várom már nagyon, hogy összejöjjön a kis pocaklakó. Ti mióta szeditek?
6/9 anonim válasza:
Sziasztok! Én is PCOS-s vagyok kb 2 hete iszom az inofolicot és egy hete tele vagyok pattanásokkal. Nektek is volt ilyen?
7/9 anonim válasza:
Nekem most van a 3.hónap hogy szedem....!!!a pattanásokrol meg annyit h én mindig is az voltam nagyon mensi környékén,de a doki szerint ez is egy tünete a pcos-nak!!!!:/...én jelenleg ott tartok,hogy duphastonnal meghozzuk a mensim,akkor vérvétel,eredményekkel vissza, majd ujra duphaston és clostibegyt kúra vééégree!!!!ugyanis a 12.cn-on nagyon csekély peteérést látott a doki,igaz kettöt,de az semminek számít...a bal petefészkem meg"néma" ahogy ő mondta......!!szal remélem az már meghozza a várva várt csodánkat!!!:( :$....
8/9 anonim válasza:
Sziasztok!
Én PCO-s vagyok, kb. két hónapja szedem az infolicot, de eddig még semmi... :( Nagyon el vagyok keseredve, de gondolom nem vagyok ezzel egyedül, ezért ha valakinek van pozitív tapasztalata, írjátok le, szerintem ezzel sokat segíthetünk egymásnak :)
9/9 anonim válasza:
Sziaszok!
Mi két éve próbálkoztunk sikertelenül. Metformin,clostilbegyt, semmi nem hozott eredményt. Januárban elkezdtem szedni az Inofolicot (2x1), diétáztam és tornáztam, és a második doboz után már nem jött meg :)Kitartást kívánok minden babára vágyónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!