Valakinek segitett az Inofolic?
Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 08:42
1/4 anonim válasza:
Magyarországon csak pár hónapja van igy mág nincs sok tapasztalat. Ráadásul most kezd elterjedni a meddöségi problémákkal kűzdö nök körében. Viszont külföldön állitólag nagyon sok siker sztori van vele. Én is most fogom kezdeni inni. Egyik ismerösömnek azt mondta a meddöségi szakorvos hogy van akinek hat van akinek nem, ezt még nem tudják min mulik, de akinek hat annak nagyon jó.
2/4 anonim válasza:
Én másfél év sikertelen próbálkozás után szeptemberben kezdtem el szedni, és októberben már nem jött meg :) Végig sem ittam a port, még van a dobozában, kb. a fele. Nem tudom, hogy ettől -e, nyilván ez sosem derül ki, de nekem hálistennek bevált! Neten rendeltem az internetpatikából.
3/4 A kérdező kommentje:
szia,szivbol gratulalok,es a menzeszed rendben volt?mert en kicsit barnazgatok elotte.es 1 vagy 2 tasakkal ittal naponta?
2014. jan. 6. 09:23
4/4 anonim válasza:
Szia, nekem rendben volt, 1-2 nap eltéréssel mindig 30-31naposak voltak a ciklusaim, előtte nem barnáztam.
Én napi egy tasakkal ittam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!