Ha valakinek minden hónapban petefészek cisztája van, annak lehet gyereke?
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 23:08
1/4 anonim válasza:
Hogyhogy minden hónapban????? Nem inkább folyamatosan van????
Amúgy lehet, nekem is volt, a második gyerek akkor fogant, amikor már egy ideje szemezgetett vele a doki, hogy jó nagy.... Aztán megfogant a gyerek és ahogy nőtt egy szép napon lefejelte és kipukkasztotta... azt nem kívánom senkinek. Viszont a következő ultrahangon már nem volt ciszta.
2/4 anonim válasza:
Attól függ milyen ciszta és mitől van.
3/4 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak! Tényleg attól függ milyen típusú ciszta. De ha valami kóros lenne vagy nem oda illő arról szólnia kell. És a megfelelő kezelést alkalmazni (megfigyelés, kontroll, mintavétel, gyógyszeres kezelés, műtéti eltávolítás stb...)Ritka esetben fordul elő hogy egy nőnek cysta miatt ne lehessen babája! Általában a helytelen hormon háztartás következménye amit gyógyszerel szoktak szabályozni. Nekem is volt éveken keresztül mindig elmúlt majd vissza jött (hol az egyik petefészkemben hol a másikban volt)...Gyógyszer segített de sajnos nem múlt el végleg. Ahány dokinál voltam mind azt mondta csak a terhesség mulasztja el.De én csak ezért nem akartam babát. Így húztam még pár évet. Most pedig 32 hetes kismama vagyok :) szóval szerintem ne aggódj. Csak egyeztess a dokiddal mindent részletesen!
4/4 A kérdező kommentje:
nincs minden hónapban szerintem de már volt sokszor csak felszívódott ! akkor megnyugodtam hogy attól lehet baba. köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 8. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!