Petefészek gyulladás = lehetek terhes is?
Figyelt kérdés
A barátommal kb. 1 hónapja élünk rendszeresen nemi életet. Persze minden alkalommal használunk óvszert,és aktus után a barátom mindig megnézi,hogy nem-e kiszakadt a gumi,vagy bármi,de mindig rendben van minden.
Viszont tegnap este,ahogy elmúlt a menzeszem (már csak kis barnás folyás van),elkezdett jobb oldalt lent petefészkemnél görcsölni a hasam...Azt hittem,hogy megint vesekövem van,mint 1 éve,de a háziorvosom azt mondta,hogy valószínűleg petefészek gyulladás. Sosem késett még a menzeszem,és most sem késett,viszont valamiért attól félek hogy terhes lehetek.. Szerintetek lehetséges? Nem szokott reggeli rosszullétem lenni,se semmi,csak most 1-2 napja folyik a petefészkemnél hasfájás. Lehet hogy csak felfáztam? Kérlek segítsetek!
2013. okt. 24. 11:50
1/2 anonim válasza:
Kizártnak tartom a terhességet, viszont egy nőgyógyászt mindenképp keress fel, mert nem játék !
2/2 A kérdező kommentje:
Holnap megyek ultrahangra :)
2013. okt. 24. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!