P3-as lett a citológiám, valószínűleg csak gyulladás, de közben kiderült, hogy kb.5 hetes terhes vagyok. Maradhat a baba?
Szia, én olyat tudok, akinek terhesség alatt lett p3- asszem. Neki megszületett a babája. Kérdezz meg másik dokit is mindenképpen! Az tuti, hogy többször vettek mintát a terhessége alatt a lánynak, erre emlékszem, de sajna nem közeli ismerősöm, így nem igazán tudom felhívni és megkérdezni, de az tuti, hogy van baba, mert kb 4 nappal előbb szült, mint én:) és egészséges a kicsi, és vele sincs gond. Gondolom most kezelik.
Mindenképpen kérdezz meg egy másik doki véleményét is, mert nekem nem annyira szimpi ez a meglátjuk mi a baba sorsa mondat. Nem hentesárú vagy, hanem egy érző lény, és ne ezt mondja, hanem konkrétumokat. Pl. nem jó ötlet megtartani mert: és ezer dolgot felsorolni, olyat, amire te is azt mondod, hogy bakker, nem vállalom be. Vagy mndja azt, hogy megtarthatja, de, és ezer tanács, mire kell figyelni..
egyetértek az első válaszolóval, mindenképpen kérdezz meg egy másik orvost is a véleményéről. És ne csak azt mondja, amit írtál, hanem teljesen fejtse ki a szempontjait!
Akár itt neten is kereshetsz egy dokit, akinél felteheted a kérdésedet, és tutira fog írni valamit neked!
Terhességem alatt más okból voltam kórházban.
A szobatársam 20 hetes terhes volt - előtte 3 héttel tudta meg, hogy terhes, mert nem volt menszije - és P4-es volt a cytológiája. Műteni akarták a beteg területet, de bentléte alatt csodaszépen kezelve lett, és így a műtét elmaradt.
Szóval szerintem is kérdezz meg több orvost, és látod, ez egy pozitív példa :-)
:) na azéé:)) mit mondott, mire kell vigyázni, vagy mit fog/tok csinálni, és hogyan? császár lesz? én nemtom hanyadik voltam- azt tanácsoltam, hogy válts dokit:D
Ha lesz kis időd megosztanád velem, velünk ezen infokat kérlek?
köszi szépen:)
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!