6+3 hetes terhes vagyok, tüszős mandula és húgyuti gyulladás miatt antibiotikumot kell szednem, mit tegyek? Nagyon aggódom. Cedax 400-at kaptam.
muszáj bizony! az antibiotikumtól nem lesz baja a babának attól viszont komoly baja lehet ha a baci elönt. A tüszös mand.gyull. egy nagyon makacs betegség komoly szövődményekkel.
Szedd csak be attól nem lesz bajod, láztól fertőzéstól viszont igen.
Nekem tüdőgyulladásom volt a terhességem elején, én is szedtem antibiotikumot, és a tegnapi UH szerint, nincs semmi baja a babámnak. Ne aggódj, szedd be nyugodtan, ha nem lehetne szedni, akkor nem írta volna fel az orvos! Boldog babavárást!
13+1 h kismama.
Ezen ne aggódj kár hidd el nem lesz bajod. Inkább élvezd ki a terhességet:-)
Megsúgom hogy amig meg nem szülsz bizony lesz pár nap amikor aggódni fogsz. Ha meg megszültél akor ez csak fokozódik:-) Ez az ANYASÁG!:-))
Antibiotikumot lehet szedni, ne aggódj. A gyulladások , meg a láz nagyobb galibát tud csinálni!!! Nyugi, nem lesz gond.
Nekem is uet volt a terhességem elején, sőt még foamat is kezelték, érzéstelenítő, meg mndenféle nyalánkság, és a kis drágám itt szuszog mellettünk!!
Nyugi! Gyors gyógyulást!
Én 4 hetesen voltam beteg, láz is, vesemedence-gyulladás.
Olyan antibiot írtak fel, amit ha esetleg babás vagyok, akkor is szedhetek (még csak vastag mnyh látszott, mondták, bármi lehet belőle), 1 hétig szedtem ugye.
Sokkal inkább az antibiotikum, mint a betegség, vannak teljesen ártalmatlanok, amiket a terhesség alatt bármikor lehet szedni, nyugi!
Zinnatot, Ospent, vagy Ospamoxot kaptál, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!